Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BL

Hlavně mě děsi ten poslední bod, s tím působením prostřednictvím médií na odstraňování mýtů o cikánech. To nás asi čeká pěkná mediální masáž. Většina médií je nezávislých a všechna by měla být objektivní. To se neděje, přesto jsem měl poslední dobou pocit, že by se to mohlo zlepšit. Již ho nemám, přijdou politické tlaky, stále se bude informovat korektně a s patřičnou dávkou autocenzury..

4 0
možnosti
LH

Pane Plavský, jenže za to riziko platíme těm rádoby podnikatelům my, z našich peněz...

0 0
možnosti
FV

Když jsem sem v poledne napsal jeden příspěvek, tak se tady ještě nemazalo ... zklamala jste mne paní Hoffmannová, myslel jsem si, že chcete dialog :-/

5 0
možnosti
LN

...paní Hoffmannová si dialog představuje právě takto....:-/

4 0
možnosti
Foto

Inu, jak to jen napsat... prostě opravdu, ale opravdu nemáte pravdu...

11 0
možnosti
MK

Vladimíre, nepřipadáte si jako doma:? Ta diskuse začíná vypadat jako u Vás, když jste objevil tlačítko delete

3 0
možnosti
MK

Čemu se holky smějete?:-)

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

JG

reakce na tento váš příspěvek: Paní Kohnová, nestyďte se za svůj názor, my si ho rádi přečteme. Pojďte si podiskutovat mezi nás.

2 0
možnosti
PA

Kde máte ekonomickou stránku věci? Proč se musí zavírat nebo slučovat školy? Kde jsou peníze na údržbu silnic, aby ti co pracují vůbec mohli cestovat za prací? Nemá smysl rozebírat kde dále chybí peníze.

1 0
možnosti
Foto

To slucovani skol vidim v Nemecku. Deti Turku a Arabu neumi nemecky a brzdi cele tridy. Neumi pak nikdo nic Zoufali rodice uz delaji podvody a hlasi falesne bydliste, aby deti dostali do skoly s nemeckymi detmi.

8 0
možnosti
LH

Pánové, ujasněme si jednu věc. Já Cigánům nic necpu, jen nechci sociální nepokoje, ke kterým celá situace spěje. V Evropě to není jev ojedinělý, na západě se týkají hlavně Arabů. Byli jsme na výměně v Německu ve škole a když jsme se ptali Arabů, kteří do té školy většinou chodili, učitel si nakonec povzdechl s přáním, že snad nebudou žít jen z podpory jako jejich rodiče.

0 0
možnosti
OS

Ale když budete vydírajícím pořád ustupovat, a "kupovat" si je dávkami, budou se jejich řady rozšiřovat, protože to je mnohem jednodušší způsob obživy, než celý život chodit do práce.

Ve vašem nahlížení na problém mi chybí jakákoliv motivace samotných Romů na sobě začít pracovat. A nikdy nemůžete pomoct nikomu, kdo o vaši pomoc nestojí.

9 0
možnosti
PA

Mám nápad. Ať nám úředníci rovnou přidělí jméno roma, kterého sponzorujeme. Celý problém se dostane do osobní roviny. Žádná kolektivní vina. Když budou problémy, dotčený bílý nebo černý si to půjdou vyříkat pěkně spolu. Prostě pan Novák, Zeman a paní Buráková budou vědět že živí Martina Dezidera a on to bude vědět také. Tím by se vyřešila většina sporů. Protože viník nebo nemakačenko by měli vždycky konkrétní jméno. Ale na druhou stranu by zase všichni sponzoři věděli, jestli se jejich svěřenci snaží a jak se jim daří.

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1086x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi