Neumím číst?

Dneska na mě z internetu vykukují titulky článků: „Policie obvinila Topolánkova přítele Dalíka. Kvůli přetrženým pinďourům.“ „Muž se zliskal a zemřel.“ "Chybí vám dovypláznutý penis? Zaplatíme vaše účty.“ Nakonec otevřu mail „Pro vyčuhující anglický jazyk.“

Co se to děje? Tohle přece autoři nemyslí vážně. Nebo snad na mě působí stres, únava, nedostatek spánku? Anebo se podvědomí brání těm jobovkám, které nám každý den nabízí internet a další média?

Vím, že je dobré, si těsně před volbami přečíst, jaké hříchy ten který stávající či budoucí politik spáchal, či do kterých pochybných kauz je zapleten.

Přesně načasovaná obvinění. To aby voliči věděli, kdo se ve funkci ušpinil a kdo zůstal alabastrově čistý. Znáte to také? Děje se to i u vás?

Nezapomeňte bedlivě přemýšlet při výběru osobností, které v příštích několika letech budou rozhodovat o tom, jak se nám bude žít v krajích, a kdo bude náš region zastupovat v Senátu. A hlavně, pojďme k volbám.

Pokud propásneme další šanci vybrat si vhodnější a snad i lepší politiky, můžeme v dalších letech trávit čas v hospodách a restauracích nadáváním na poměry nad sklenkou nedůvěryhodného alkoholu.

 

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lenka Hoffmannová | pondělí 8.10.2012 20:32 | karma článku: 15,59 | přečteno: 8511x