Nedostal jsem ještě výplatu, půjčím si od tebe, domlouvá se muž mobilem před hospodou v sobotu ráno

Nejdříve chodil do hospody sám, pak si našel přítelkyni. Většinu času trávili spolu u piva a panáků v hospodě. Oba byli mladí a pěkní lidé s hezkou postavou. Později žena otěhotněla a začali se zařizovat.

Cestou z obchodu s kočárkem se muž zastavil v hospodě, žena mu podávala peníze a ptala se: Máš dost?

Dítě roste a stále, nyní s ním, tráví většinu času v hospodě. Kluk je živé stříbro. Je léto a lidé sedí na zahrádce u hospody a popíjí, povídají si, pokřikují. Najednou se ozve skřípění brzd. Kluk vyběhl před bránu přímo na ulici. Řidič naštěstí stihl zareagovat, ale je v šoku. Dítě je v pořádku. Ulice si má o čem povídat.

V činžáku, kde rodina bydlí, si lidé stěžují hlavně na ženu, která často křičí. Zejména večer, když se v podroušeném stavu vrací spolu z hospody.

Oba trochu sešli. Muž zhubl, vypadá vytáhleji, a skoro vychrtle, v obličeji strhaně. Žena přibrala, z mladé a pohledné ženy je žena oplácané postavy, v obličeji se zrcadlí způsob života. Oba působí neupraveně.

Z hospody se často ozývá křik, opilecké hádky až pozdě do noci. Kluk vypadá mile, jen tráví spoustu času v nevyhovujícím prostředí.

Rodina asi často využívá služeb kohosi, kdo jim půjčuje na vysoký úrok. Oba pracují, ale spoustu peněz jistě spolkne útrata za alkohol a úroky. Škoda, co alkohol dělá z mladých, pohledných a hodných lidí, včetně jejich syna.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lenka Hoffmannová | pátek 19.6.2015 20:36 | karma článku: 18,38 | přečteno: 1244x