Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Tak jsem si na vás vzpomněl, když jsem četl tohle:

http://en.rian.ru/world/20130716/182264800/Israeli-President-Gets-Belarusian-Birth-Certificate.html

Podívejme ho výkuka, prezident Izraele a on je to Bělorus ;-D

0 0
možnosti
RP

Co teprve prezident Moše Kacav, on je to Íránec. ;-D

0 0
možnosti
MP

Cizím lidem proti jejich vůli tykají jen neomalenci, primitivové, ubožáci, zkrátka póvl. Máte zapotřebí se mezi takové lidi řadit? To nemůžete slušné vychování alespoň předstírat?

1 0
možnosti
MP

zdejší systém můj příspěvek zařadil špatně. Reagoval jsem na pana Hassana, konkrétně na jeho slova panu Siskovi: „Tykám jen svým kamarádům či lidem, kterých si nevážím. - Ty bohužel patříš mezi ty druhé. “

0 0
možnosti
LH

Pred chvili jsem domluvil s bratrancem v Israeli. Ptal jsem se na toho Netanyahu a on se docela smal. Tu informaci opravdu pred lety Channel 2 prinesla jenze...je to komercni stanice, podobna Nove a Prime, ktera ma radu satirickych poradu a v jednom z nich, politicko satirickem veceru to bylo receno. No a samozrejme se toho chytli levicaci a hlavne Islamisti, kteri proste nemaji smysl pro humor. No a Hassak to sezral i s navijakem, stejne jako dalsi veci. Pokusim se sehnat zaznam toho vysilani

2 2
možnosti
MK

Já měl vždycky za to, že jste ženská 8-o Fake profil?

2 2
možnosti
RP

Mezi izraelskými politiky mi tady chybí Begin, Meir, Shamir, Eban, Eshkol, Herzog, Peres... Víte kde se narodili, paní Hoffmannová?

1 1
možnosti
LH

Pane Pssere, nevím, kde se narodili, ale to lze vyhledat. Vy víte, kde se narodili?

1 0
možnosti
LH

Zde si můžete přečíst podrobné informace. Celý odkaz mi nešel otevřít, zkuste nejdříve jen www stránku a pak článek lehce naleznete. Prý, "...když v Sudánu zavládla tvrdá prohibice, celá jeho rodina emigrovala do Izraele, kde se mohli mohli opět zpíjet každý den do němoty...."

http://www.hrebenar.eu/2013/07/polemika-s-pani-lenkou-hoffmannovou-izraelsky-premier-benjamin-netanyahu-se-narodil-v-severnim-sudanu/

2 1
možnosti
Foto

Paní Hoffmannová,

nevím, jak Vy, ale já v tom článku čtu něco jiného:

" poté, co v Súdánu převzal moc Jaafar Al-Nimeiri a zavedl zde tvrdou prohibici, byla Netanjahuova rodina nucena odejít do Izraele"

1 4
možnosti
LH

Možná je pan Netanjahu agent Hamásu nebo Hizbaláhu a Mossad si toho nevšiml, nebo je dvojitým agentem. Podle toho, co se děje u nás už začínám věřit, že všechno je možné, bohužel.

2 0
možnosti
Foto

Termín "palestinský národ" vymyslel poprvé Jásir Arafat, byl to od něj geniální tah. Nic takového jako palestinský národ neexistuje.

3 0
možnosti
Foto

Omyl!

Benjamin Netanyahu se narodil poblíž Nuri v severním Súdánu, disponuje súdánským rodným listem a ze Súdánu emigroval ve svých 15 letech.

http://www.islamtimes.org/vdcbggb8srhbg0p.4eur.html

1 3
možnosti
MZ

M 32Z

17. 7. 2013 23:47

a tetko nam najdete kde se narodili rodice techto lidru,to zacne byt zajimavejsi

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ZK

Pěkné potvrzení toho, že nic jako Palestinci neexistuje.

3 1
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1086x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi