Kojenci, batolata, pijte mléko, ale lidské

Dívky a hoší, a také dámy a pánové na mléko se vykašlete, vždyť přece v přírodě pijí mléko jen mláďata, a navíc jen mléko svého druhu. Dospělí již netvoří enzymy na trávení mléka, dochází tudíž k zanášení organismu hleny, které způsobují různé nemoci.

Mateřské mléko mění složení podle stupně vývoje kojence a batolete. Obsahuje množství výborně stravitelných látek, takže mnohdy několik dní se u kojenců neobjeví stolice.

Úkolem mateřského mléka je podle dávných a stále platných přírodních zákonů dodat dítěti všechny potřebné živiny, tekutiny i látky. Dodávají malému tělíčku potřebnou imunitu na celý život, včetně rozvoje zejména nervové soustavy. Lidské mléko poskytuje dítěti přesně to a v takovém množství, které v určitém stádiu vývoje potřebuje. Na rozdíl od hojně používaného kravského mléka či dokonce průmyslově vyrobeného kojeneckého a batolecího mléka sušeného. Výrobce na etiketě se dušuje, jak je jeho mléko zdravé a dokonalé, ale pokud zasáhne do nějaké přírodniny lidská ruka a průmyslová výroba, dojde k narušení unikátního přírodního složení.

Kasein obsažený v kravském mléce například sloužil v minulosti k výrobě tvrdých hřebenů, to znamená, že v lidském těle zabetonovává dýchací soustavu a klouby, což vede k nachlazením a poškození pohybové soustavy.

Vegani nekonzumují jakékoli živočišné produkty včetně vajec a mléčných výrobků. Rostliny, které konzumujeme ve stále nedostatečném množství obsahují mnohem více potřebných látek včetně minerálů, vitamínů a dalších.

Kulturista Honza kdysi konzumoval denně několik kostek tvarohu kvůli kulatým svalům na rukou a nohou a kvůli buchtám na břiše. Dnes by zakoupil přípravky a granule v lékárně, tehdy alespoň konzumoval cosi přírodního, neupraveného. Stejně se vytratila oblíbená domácí produkce kyšky či tvarohu. Pokud se doma zkazí mléko v krabici, výsledkem je jen cosi bílého a smradlavého. Dříve se v mléce oddělila syrovátka a kyška, ze které se zahřátím vyrobil lahodný čerstvý tvaroh. Kdeže ty časy jsou.

Vegani nejí samozřejmě ani maso stresovaných zvířat z velkochovů, která mají bílé maso plné antibiotik.  Uvnitř je maso tmavě ze sražené krve při další stresující průmyslové porážce.

Dnešní zvířata ve velkochovech se dožívají jen nutného věku k nabytí dostatečně efektivní váhy. Dříve lidé zvířata opečovávali, vyháněli je ven na trávu a slunce, zabíjeli v klidu doma. Zvířata jim sloužila několikanásobně delší dobu, než dnes, přesto bylo maso chutné a měkké.

Kdo chce zhubnout, neměl by prý rovněž zapomínat na konzumaci mléčných výrobků. Výživový poradce radí ženám konzumovat tři až sedm porcí mléčných výrobků denně. Mléko je prý bohatým zdrojem kvalitních bílkovin, syrovátky a kaseinu, onoho kaseinu, ze kterého se ještě dnes vyrábí například luxusní hřebeny tvrdé jako kost.

Autor: Lenka Hoffmannová | čtvrtek 16.4.2015 15:42 | karma článku: 17,81 | přečteno: 591x