Jdeme do divadla. Módní koutek.

Jdeme na první letošní premiéru v Šumperském divadle. Předplatné už navštěvujeme několik let a jsme spokojeni. Tentokrát nás čeká Macbeth. Trochu těžké. Věřím, že i tentokrát se šumperský divadelní soubor vypořádá s náročným dílem s plným nasazením a možná i netradičně, jako už v mnoha případech předtím.

Šedá sukně se hodí k šedofialové splývavé haleně, kterou doplníme jemnou bižuterní soupravou v tónu. Světlá oranžová rozepínací halenka s náhrdelníkem je další variantou k šedé sukni.

Opět má oblíbená černobílá variace. Úžasný úlovek, bavlněné krajkové kratší šaty lze nosit k černým, dole zúženým kalhotám, nebo podle nálady, k bílé haleně s výšivkou kolem výstřihu. Doplníme bílými perličkami nebo černou soupravou.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Béžový set z čistého hedvábí doplníme béžovo-zelenkavou soupravou z perliček. Hedvábí se velmi příjemně nosí a chladí. Jen při praní nepoužívejte aviváž.

 

 

 

 

Fialkové sako s úpletovou sukní doplníme bižuterní soupravou se stříbro-fialovým efektem. Sako i sukně se nekrčí, takže je okamžitě k použití a můžeme vyrazit na společenskou akci

Další set, který se nekrčí. Sáčko se sametovým efektem se stříbrnou a zlatou výšivkou nemusíme už nijak zdobit. Doplníme černým, stříbrným či zlatým psaníčkem a černými, stříbrnými či zlatými lodičkami a vyrazíme do společnosti.

 

Autor: Lenka Hoffmannová | neděle 9.9.2012 11:34 | karma článku: 11,16 | přečteno: 1209x