Islám brzy zavládne v Evropě, mohou za to islámští duchovní v evropských mešitách

Toto pronesl již v roce 2013 izraelský odborník na Blízký východ Mordechai Kedar. Hlavní silou jsou muslimští duchovní zodpovědní za útoky muslimských radikálů v Anglii, Francii a za masové muslimské demonstrace.

Muslimští přistěhovalci většinou z bývalých kolonií znají evropský způsob života a neváží si Evropy, která ztrácí smysl žít jako Evropa. Už je vidět jen v muzeích a historii.

Belgický radikální muslim Fousd Belkacema, který je zodpovědný za rozpoutání náboženských nepokojů v zemi vyzval Belgičany, aby opustili svou vlast pokud se jim nelíbí islám: My muslimové nemáme pro vás nevěřící a váš životní styl ani trochu úcty. Naše náboženství je nadřazené vašemu. Jestli se vám to nelíbí, můžete se z Belgie odstěhovat.

Oni nás znají a mají nás dokonale přečtené. my jedeme do muslimských zemí tak akorát na dovolenou za laciný peníz, a pochvalujeme si, jak nám místní ochotně slouží a připadáme si jako nadřazená vrstva, na rozdíl od domova.

Izraelci žijí v jedné zemi s 1,5 milionem zde usazených Arabů a dalšími stamiliony za hranicemi. Mají s nimi osobní zkušenost, vědí jak uvažují, jaké jsou jejich zvyky, a co je pro ně na rozdíl od nás, normální. V Londýně se už delší dobu potýkají s drastickými muslimskými zvyky, šáriou, kterou praktikují angličtí muslimové žijící v hlavním městě. Ta trestá například kamenováním, utínáním hlav a dalších částí těla, a podobně. Zabírá místa s většinou muslimů, nechává drasticky obřezávat dívky. Bude se kamenovat také v Londýně?

Výchozí bod pro uřezávání hlav londýnského a francouzského vojáka a nepokoje v Evropě vidí izraelští odborníci v mešitách. Muslimové mají živnou půdu v mešitách, které je vybízejí a kážou jim, že jediným řešením problémů je země s arabskou většinou, prohlásil izraelský odborník na vliv muslimské  menšiny v Evropě. Není náhodou, že po nedávné střelbě na pláži v Tunisku do zejména britských turistů země chystá tvrdý postup proti nejméně osmdesáti nepovoleným radikálním mešitám.

Kedar dále předpovídá, že Evropa v současném stavu zanikne. Viní z toho evropskou slabost, kterou podle něho využívají muslimové k ovládnutí starého kontinentu. My řešíme problémy u piva, muslimové s nožem a kalašnikovem v ruce.

Jsou ochotní a schopní evropští politici a veřejnost zvrátit současný vývoj? Nepůjde to bez činnosti a obětí nás všech. Přes všechny hrůzostrašné předpovědi se v současnosti Rada bezpečnosti OSN zabývá zprávou o loňské válce Izraele v Gaze, kterou vyprovokovaly tisíce raket vystřelených na izraelské území a infiltrace vrahů civilních obyvatel tunely z Gazy.

Evropa a ostatní svět posílá do Gazy miliardy na obnovu, jenže zapomíná poslat ruce ochotné uklidit trosky a stavět. Hamas tak může ruiny ukazovat zahraničním politikům a médiím jako memento, včetně našeho ministra zahraničí Zaorálka. Nemluvě o tisících kamionech měsíčně zásobujících izolovanou Gazu z Izraele.

V Gaze vzniká nové radikálnější hnutí Al Núsra a Hamas doufá, že Izraelci je zlikvidují odvetnými nálety na odpalovací zařízení a Hamas opět ovládne scénu.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Lenka Hoffmannová | pondělí 29.6.2015 8:30 | karma článku: 35,02 | přečteno: 1444x