Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pravá podstata Babiše ? Škoda, že při soustavné kritice našeho premiéra nezaznívají také nějaké hodnotné jiné varianty. Tak si člověk může říct, vládne jeden mafián nebo jiný. Od cizího filozofa, jehož názory známe jen z článku paní blogerky jsme se zde jen dozvěděli, že naše země a země Visegradu nepřijaly ze západu novou ideologii, někteří ji nazývají kulturním marxismem.

0 0
možnosti
MV

pohled "zvenčí" je casto vic pravdivejsi, nez nahled na situace, ve kterych denno denně zijeme

0 0
možnosti
LH

Koukám, jak lidi tenhle článek čtou jak strhaní, a to ani nebyl na titulce, že :-P

0 0
možnosti
ZD

Článek jsem nečetl - budu se držet vašeho sdělení. Jestli je článek - stejně jako váš blog - plný přitroublých hodnocení typu : tvářil se nadutě, po jednom setkání poznal jeho pravou tvář, Laurel a Hardy a podobně - jsou autor i ti kdo jej nadšeně podporují stejní troubelíni.

Žádné hodnocení kladů a záporů, žádné seriózní poznatky - jen přitroublé filosofující žvásty. Těch je všude po českých hospodách a zdejších blozích plno. Jediným reálně užitečným bodem mise hrdinného filosofa zůstala ukázka jak vypadá jeden z těch, kteří svými úvahami a vlivem (pokud nějaký má) dostali například Francii tam, kde se nyní nachází. Je užitečné vidět jak takový výkvět inteligence vypadá a jaké vývody dělá z jednoho setkání. Užitečné proto, abychom se mohli podobných blouznivců vyvarovat.

5 0
možnosti
LH

Premier připomněl hostu, pečujícímu o nás, že v jeho vlasti vyšel román Michela Houellebecqa Podvolení o tom, jak se z Francie stane islámský stát. Ctěný pan Lévy by se měl zajímat spíše o to, proč jeho soukmenovci z Francie utíkají a rok 2022 není zas tak v nedohlednu.

5 0
možnosti
VH

Velmi, velmi smutná pravda...Rv

1 3
možnosti
AZ

A nejlepší na tom je, že Babiš se nezapomněl "čaulidem" pochlubit, jak na Lévyho zapůsobil.

4 1
možnosti
DV

D20a51v26i18d 70V38l76k

5. 5. 2019 9:23

Mrzí mě ,že článek byl jen pro předpaltitele ,díky mocza shrnutí

1 2
možnosti
Foto

To myslíte toho Lévyho, co žije z dědictví po svém dědečkovi, podnikateli ve dřevařství?

7 3
možnosti
Foto

Myslíte si, že aby někdo mohl kritizovat nehoráznosti Andreje Babiše, tak to musí být loser a proletář?

7 1
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi