Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zrovna teď promarnil prezident Zeman nádhernou možnost těsněji se přimknout k "tvrdému jádru" EU, jak o tom mluvil po volbách. Vyvěšování práporu nad Hradem je sice fajn, ale odvoláním návštěvy si mohl šplhnout ještě víc...

1 2
možnosti

Promiňte, ale Vaše naivita a zmanipulované myšlení ... hvězd se dotýká. Nemáte o opravdové skutečnosti dnešní Ukrajiny ani ten pověstný šajn, kromě toho, jak jste si nechala vymýt mozek některými zaujatými novináři. Tohle psaní opravdu není Váš šálek čaje.Rv

2 0
možnosti

Jedna úrovňová anonymní reakce na tento blog z mailu woodooman@hushmail.com:

Ne se vším, co píšete vždy úplně souhlasím, ale zatím jste psala celkem seriózně a korektně (až na trochu přeháněnou propagaci Židů). Nechápu, proč najednou potřebujete udělat ze sebe před veřejností trapnou, zmanipulovanou, nebo přímo manipulující piču. Zkuste si zjistit pár objektivních informací o situaci na Ukrajině, o tom kdo je kdo, o co komu jde, kdo jako náš spící dement zasahuje svinsky do cizích životů, kdo za žold ze zahraničí vystupuje jako terorista apod. A potom, až opravdu o věci něco budete vědět zkuste napsat svůj názor, příp. zveřejnit pár opravdu informativních, ne účelově vybraných a upravených fotografií. Jestli se opravdu nestydíte za to, že jste ze sebe udělala před lidmi stejně trapnou maškaru jako jsou Schlafenberg, Štětina, Kocáb, McCain a podobní gauneři, pak kromě zvednutého žaludku vás může být normálnímu člověku jen líto.

Za podpis dnes skutečně nestojíte

2 0
možnosti

Hodně tvrdě, až hrubě napsané, ale v podstatě - pravdivé.

1 0
možnosti

Ukrajině nepomůže ani Rusko ani EU, ale jenom rozdělení na západní a východní.

0 1
možnosti

Lenko, drž se vařečky a vnoučat (máš-li). Pokud použiji slova diplomata, tak tento blog je hodně mimo mísuRv

6 1
možnosti
Foto

Zkrátím to, neboť dole v diskusi zaznělo vše podstatné: Jste mimo. Škoda, že jste ze své hlavy vygumovala fotografie hořících policistů, kteří měli ze začátku zákaz zasahovat proti násilí.

7 2
možnosti
Foto

Byly volby na Ukrajině demokratické? Slyšel někdo nějakou větší kritiku, že se jednalo o volební podvod? Co o tom víme? Nemusíme souhlasit s Janukovičem, ale budeme souhlasit s pokusem státní převrat, budeme souhlasit s tím, že rozhoduje ulice? Budeme souhlasit s tím, že EU a dokonce naši politici se angažují na straně ulice, která chce změnu politiky? Změnu ne např. volbami, ale násilnými akcemi a ultimáty? Jak by se stavěli k podobným činům doma?

8 3
možnosti

No tak to já s Vámi velmi výjimečně souhlasím.

0 0
možnosti

Já na to mám takový schizofrenní názor.Na jednu stranu jim fandím protože Janukovič je prostě bolševik a režim mě přípomíná ten náš před rokem 89 ale na druhou vím že je UK toálně na dně a k jižnímu křídlu EU se připojí další nekonkurence schopná a zadlužená zem s teměř 50milobyvateli.

3 0
možnosti

Ano je to na schizofrenii, nelze nevidět, že Janukovyč byl v minulosti třikrát právoplatně odsouzen za loupež, znásilnění a krádeže, čili je to kriminálník a recidivista. S tím už problém mám. A je fakt, že o demokratičnosti ukrajinských voleb lze úspěšně pochybovat, svědčí i Janukovyčův volební podvod z roku 2004.

0 3
možnosti

Mně by zajímalo, co si EU počne, jestliže se k ní Ukrajina přimkne. Už takhle má ta EU starostí nad hlavu a už takhle se každým dnem pomalu, ale jistě propadá do naprostého rozvratu civilizace. A teď se navíc podílet ještě na ukrajinských problémech.

Tady už nejde o to, co je výhodné pro Ukrajinu, ale pro to, co vůbec EU může a nemůže, co je a co není v jejích silách.

2 3
možnosti

Janukovyč je první demokraticky zvolený prezident Ukrajiny. Doufám, že se nedemokratickým strukturám ubrání a uchrání svobodu Ukrajiny.

2 5
možnosti

Demokraticky zvoleným prezidentem byl i Juščenko.

1 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi