EU nás nutí jíst zkažené maso a nekvalitní potraviny

Noviny "Na vlastní oči", které SPD v nákladu 3 milionů kusů nechává roznášet do našich schránek, uveřejnily článek, jehož název je uveden v názvu mého blogu. Další titulek: "Kdo nepřijde k volbám, volí nařízení EU".

Autor zapomněl dodat, že kdo volí nařízení EU, volí také mnohamiliardové dotace, které umožnily u nás vybudovat novou moderní dopravní infrastrukturu, opravit po desetiletí chátrající domy, stavby a památky, a také umožnily našim žákům a studentům navázat přátelství a cestovat i na dlouhodobé pobyty do zahraničí, samozřejmě včetně potomků členů a podporovatelů SPD.

Demonstrace za nezávislou justici v Praze dne 29. dubna 2019

Autor hlavního článku o zkaženém mase a nekvalitních potravinách zapomněl uvést, kdo je u nás hlavním producentem potravin, tedy i masa. Po celou dobu kauzy o polském mase nikdo neuvedl, kam se objevené zkažené maso vezlo, žeby ke zpracování do provozů našeho pana premiéra? Vždyť všichni už ví, že většinu potravin u nás pěstují, chovají a následně zpracovávají jeho firmy. Tedy soudem uznaného nejen StBáka, ale i zneuživatele dotací EU, pana Babiše, se kterým se SPD kamarádí a hlasuje pro návrhy jeho státostrany ANO v Parlamentu spolu s komunisty. 

Další články: "EU nám ničí zemědělství" - to, že je polovina republiky žlutá, že po konzumaci řepky umírají divoká zvířata, že pěstitelé řepky čerpají dotace, a hlavně, že přidávaní řepkového oleje do pohonných hmot nešetří životní prostředí, už dávno víme. Také víme, že ve skladech už nejsou české brambory, a proto je kupujeme v kdovíjaké kvalitě za 40 korun kilo. Kdopak má z "pěstování" řepky největší zisky?

"Nesmíme kritizovat islámského proroka Mohameda" - zkusila jsem si prohlásit v mé oblíbené kavárně, že prorok Mohamed je vůl, a světe div se, nikdo mi za to nenadával, ani mě neudal na Policii...

"Splachujeme na povel o takřka polovinu méně" - pokud je můj výměšek větší než obvyklý, klidně spláchnu i dvěma dávkami vody, anebo to už se nesmí a musím čekat na další výměšek?

V těchto volebních novinách je také zveřejněna Tabule hanby, kde na černém podkladu jsou fotografie našich europoslanců, kteří v EU hlasovali pro uprchlíky. Na základě propagandy, kterou mohutně šíří právě SPD, ale nejen ona, většina našich obyvatel obává uprchlíků, přestože z naší země před, po válce po únoru 1948 a po srpnu 1968 emigrovaly statisíce našich občanů, jichž se ujaly země ve světě, a v nichž tito lidé získali nový domov, svobodu a uplatnění.

Jedním z bodů volebního programu SPD je též NEPřijetí Eura přestože každé malé dítě ví, že země, kde se Eurem platí, jsou na mnohem vyšší úrovni nejen životní, ale i politické, včetně našeho souseda Slovenska. V ostatních postkomunistických zemích jsou čím dál více pošlapávány občanské svobody, dokonce opozice v Parlamentu nemá právo promluvit, na Slovensku si volí prezidentku, kterou jim všichni v Česku závidíme, pokud pohlédneme k Hradu a představíme si tam starého, nemocného a ještě kdovíjakého zlomyslného a pomstychtivého pána kopajícího za Rusko a Čínu, o premiérovi ani nemluvě.

Aby SPD přilila do ohně nenávisti, využívá lidskou závist a píše o 130 tisícových dávkách pro imigranty a o platech úředníků EU. Asi proto se do té kritizované instituce členové SPD tak nutně potřebují dostat, že.

 

Autor: Lenka Hoffmannová | čtvrtek 16.5.2019 13:15 | karma článku: 22,07 | přečteno: 954x