Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Pokud se nemýlím, pan Jurečka prozatím NIC nepředvedl ( ani špatného, ale ani dobrého), takže bych spíše očekával, že bude potichu a soustředí se plně na práci. A až potom na výroky k tomu či onomu....

5 1
možnosti

Jsou Češi hlupáci? Nevím. Ale volit závist, nenávist, samolibost, pomstychtivost moudré není!

:-)

2 1
možnosti
MB

No tak kdo věří na kouzelného dědečka Karla tak má poněkud pokřivené vidění. Já zase říkám že je velmi hloupé volit nějakého patrona Sudeťáků který klidně voličům vykládá takové šílenosti jako třeba že jejich válečný president je v podstatě dle dnešním norem válečný zločinec.

Představmě si jen tu absurditu že by tohle vykládal nějaký adept na presidenta nebo premiéra v Británii a USA, tedy že Roosvelt nebo Churchil jsou v podstatě váleční zločinci a Britové, Američané by se měli Němcům a Japoncům od rána do večera omlouvat a kát a odškodňovat by se měli ještě potomci za 100 let.   ;-D

5 3
možnosti
PK

P82a75v87e17l 97K68u44l66a

30. 12. 2013 17:19

Dal jsem karmu, ale obavam se, ze Zemana neudela lepsim ani sebelepsi protivnik :-)

3 1
možnosti
MB

Pana Jurečka neznám ale jaksi nechápu proč tohle říká "že by se president neměl opíjet jak ruský mužik", pokud vím tak Zeman zatím žádnou ostudu s alkoholem ve světě nikde nedělal, jsou tady jen ty záběry od korunovačních klenotů kde vůbec není jisté, jestli to byla opilost, v jednom okamžiku si tam u zdi Zeman otírá zpocený obličej a pocení to nebývá příznak opilosti ale horečky. 

Takže pokud by se pan Jurečka nemstil tím výrokem Zemanovi že vyhrál volby nad pohádkovým dědkem Karlem tak by teď nemusel mít obavy že Zeman bude tohle opětovat. 

Ono to věčné okopávání  presidenta ze všech stran kvůli každé neskutečné prkotině opravdu už slušné není je to jen trapná  msta zhrzených Karlových fanoušků.  Rv

7 5
možnosti
Foto

Sprostota je dnes velmi častá a jak vidíme na chování pana Jurečky, nevyhýbá se ani věřícím. Málokterý ministr předvedl něco takového. Proto se nedivme panu prezidentovi, že není spokojen a váhá. myslel jsem vždy, že KDU ČSL je klidná síla a ne nervní  sprostota. Sobotka by přece jen měl lépe vybírat své spolupracovníky.

5 4
možnosti
LH

Motáte to trochu dohromady, Sobotka si jej nevybral, ten je předseda ČSSD.

1 1
možnosti
LC

Jj, většina národa si myslí ... a vyžaduje pro JUDr. Horákovou ten nejpřísnější trest. A Čína, náš vzor. Jó, když je něco zažraný, tak nepomůže ani Ariel.

1 1
možnosti
HM

dobře napsané ..karmaR^

3 4
možnosti
JV

J76i32ř47í 43V66o25l29k13a

30. 12. 2013 14:27

Nemám i mám problém s p. Jurečkou, asi je ten mladík schopnej, proč ne. Stačí, co již "zkušení" provedli. Vždy bych volil mládí, má ten potřebný tah. Už řídil alespoň nějakou firmu? Kristepane, nikdo asi nevymyslí na světě tak krásnou zem a bandu deviantů, co jí řídí. Představa složení této vlády je děs, včetně premiera.

3 0
možnosti
JL

Když z něho není dvakrát nadšený pan Veleba, tak by pan Jurečka mohl být velmi schopným ministrem.

7 3
možnosti
AS

A33d47a46m 89S17t24a40v22a

30. 12. 2013 14:10

".... může být pomstychtivý pan prezident..."  Autorko, zůstala vám ta jedovatá slina ještě i  na bradě, bacha, vypadáte nevhodně, slušně řečeno - a to  nic proti Jurečkovi. Ten působí šikovně a sympaticky.... Jo, nedávno tu jiní posměšně psali, že přes zemědělství má být sám jeho  předseda, prý veterinář! uchechtávali se zlovolně   - ten je však  ještě sympatičtější; ale vidíte, jak se šíří drby, a co nejhorší, když si kdekdo přiloží polínko, nálada je pak na zabití.... Nicméně přeju vám šťastný a veselý, a važte slova! Vypadá to, že už na to máte i ty pátky. Tak si nedělejte zbytečně ostudu.

6 5
možnosti
LH

Za tím co jsem napsala si stojím a o pana Jurečku jde jen okrajově.

2 1
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1099x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi