Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

je velmi pravdepodobne ze on to udelal, prilezitost, mozny motiv,rozpory v jeho vypovedich,  ale ja bych si pockal az na dobu az bude doma, a bude, pokud bude chtit, uz tedy mohl byt davno, mozna policie ma nejake dukazy a nemyslim ze je bude roztrajdavat na bulvaru. Nechme se prekvapit.

0 0
možnosti
Foto

Ještě jedna věcná poznámka. Manžel bývá v případech vraždy vždy ten nejvíce podezřelý (manželem se rozumí vždy ten druhý z manželského páru) a to podezření na Petra je skutečně důvodné. Zda je to i pravda, nevím a nemohu vědět.

1 1
možnosti
PK

Nejsem z ústavu pro jazyk český - ale opravdu se může říci v Zábřeze? Nebo je to místní dialekt - podotýkám - mám rád ty moravské, v Čechách už snad není ani na Chodsku.

3 0
možnosti
Foto

Spisovně určitě ne, ale klidně to může být i místní dialekt. A BtW, ví někdo, ke okurky mění pohlaví?

0 3
možnosti
KC

Kdyby lidé znali skutečné pozadí politických pohybůa dějů, chování politiků, záměry nepoctivých darebáků všeho druhu nebo postupybankéřů, pojišťoven, výrobců čehokoliv, dodavatelů vody, energií, cíleněmatoucích mediálních procesů či jiných manipulátorů důvěřivých lidí, musela byokamžitě vypuknout revoluce, jak kdysi bez skrupulí, realisticky a případněpoznamenal americký filozof dvacátého století - Donald Herbert Davidson.

2 0
možnosti
Foto

Myslím, paní kolegyně, že se Vám dohromady spletly dva zcela nekompatibilní ba přímo protismyslné výrazy:

1. Drží se máminých sukní

2. Je to sukničkář

1 1
možnosti
LH

Pane Hermánku, mě ten hovor zaujal právě pro tenhle krásný výraz, který paní použila v úplně jiné souvislosti. Vidím, že vás zaujal taktéž, to mě těší.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 710
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1086x
Píšu, protože mě to baví a chci se podělit. https://www.facebook.com/sekacdamsky?fref=ts https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.pr

https://www.facebook.com/lenka.hoffmannova.veganka.a.zdravi