Bafající štěňata v parku.

Trojice dětí na lavičce v parku pod Zámečkem, kde lze po ránu spatřit prázdné lahve nejspíš ne od limonády a také pejsky a hafany s i bez páníčků. S příchodem tmy se lidé parku spíše vyhýbají. Když prochází po cestičce, kuřáci na lavičkách jim zahušťují svěží ranní a vlastně celodenní maloměstský vzduch.

Vyrůst je na prd

Trojice na lavičce ve věku cca 7 (kluk), 8 (dívenka) a větší, tak desetiletý kluk zkouší, co jim projde. Dvě menší děti bafají cigaretku a koukaj co se kolem děje, žádná nuda. Co už jim může kdo udělat, že.

Dívenka ukazuje názorně a nezakrytě pomocí pantomimy velikost poprsí okolojdoucí ženy. Ta se zastaví před lavičkou a smířlivě se obrací k trojici s poznámkou: "Taková malá štěňata a bafají jako fabrika."

Menší kluk se hned ohradí, že je sice malý, ale má HO přece velkého, prý 120 centimetrů a dívenka slovy opět hodnotí velikost poprsí starší paní a všichni se hihňají: "No, má je velký." Tohle už paní zřejmě dlouho neslyšela. I když, je to dobře či špatně, že je má velký, kdoví. V dnešní době.

Možná bylo dnešní odpolední outdoorové vystoupení přípravou na úspěšnou hereckou kariéru či na kariéru feťáků? Doufejme v to první a choďme častějí do parků a povídejme si se štěňaty, aby nám co nejméně zvlčila.

 

 

Autor: Lenka Hoffmannová | středa 23.10.2013 20:12 | karma článku: 9,98 | přečteno: 462x