Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já bych za žblept roku nominovala výrok: "Sem tam nějaká facka ženě, není důvodem k rozbití rodiny."

5 0
možnosti

A22n51n89a 58R16a55d13o66v15á

18. 1. 2015 18:46

To ale není žblept. To je pra@sárna.

0 1
možnosti

J65a70n70a 11C35e41r56n90a

16. 1. 2015 7:00

Pane Hodino, jste demagog.Nic jineho. Vytrhavate z kontextu.co se Vam nehodi, nevidite a neslysite. A vase stridavka. Par muzu, co nenavistne broji proti zenam.

Zajimave je, ze kdyz se Vas na Vasich strankach ptaji treba na ten slavny mezinarodni institut pro rodinu a dite, mazete prispevky I jim. Ze se nestydite.Oni Vas zas tak nezerou, co:)

3 1
možnosti

Že se nestydíte psát, že muži bojující za své dítě brojí proti ženám. Copak vám nedochází, že oni nebrojí proti ženám obecně, ale proti těm špatným matkám, které brání otci v kontaktu s jeho dětmi, že brojí jen proti těm ženám, které považují dítě za svůj výhradní majetek a dítě bezohledně používají jako nástroj ubližování jeho otci ?

1 0
možnosti

Je smutné, jak se hloupě dokáže vyjadřovat veřejně známá (byť nechvalně známá) osoba jako je Baudyšová. To co řekla je prostě hanebný hnus. Soudce má povinnost především rozhodovat dle platné ústavy, dle platných mezinárodních úmluv a v neposlední řadě dle platných zákonů. Svědomí nebo osobní názor s tím nemá co dělat.  Ten žblebt Baudyšové je podobný jako by např. předseda nějaké asociace řidičů řekl, že není nutné na silnicích dodržovat vyhlášku, že není nutné dodržovat max rychlost 50km/h ve městě, protože to vše nechme na čistém svědomí pirátů silnic.

1 0
možnosti
Foto

Ja už jsem si myslela, že tento komik přestal  učinkovat.  Tak i v roce 2015 se člověk nad čtením zasměje. Jinak pane Hodino napadlo Vás jak jste se tím jak se chováte stal nepřitažlivým? Jako ne že bych nechtěla muže , který se postará o děti, ale chlap co si za karieru vezme boj proti ženám, tak to je síla. Co na to Vaše maminka? Vážně jí nevadí co se z Vás stalo? Hlavně mi nepište , že jsem feministka a že obdivovatelek máte skoro jako V.Dyk:) Oboje je lež

3 5
možnosti

Z obrovské zrůdnosti a úchylnosti myšlení a uvažování odpůrců péče obou rodičů svědčí právě váš příspěvek, kde označujete boj za péči obou rodičů za "boj proti ženám". To je opravdu síla toto smýšlení, že dítě je majetek matky a že boj za péči obou rodičů je bojem proti ženám. Ale nejsou ženy takové jako zdejší utočníce na Hodinu, mnohé ženy jsou kromě SEBE schopny vnímat i dítě a jeho potřeby. Proto třeba na Facebooku ve skupině Střidavá péče je mnoho dobrých matek - příznivkyň Střídavé péče. Paní Benyová, zamyslete se nad sebou, prosím.

5 1
možnosti

To ale vůbec nejsou žblebty. Vytrhal jste cosi z kontextu, ale nejsou to nesmysly, co jsou nesmysly, jsou vaše dovětky. Děláte střídavé péči medvědí službu, hodino.

4 4
možnosti

;-D;-D;-D;-D Svatá prostoto ;-D;-D;-D to vůbec nejsou žblebty ;-D;-D;-D;-D;-D

1 1
možnosti

Z této diskuze je cítit, že některé panovačné zastáňkyně se cítí ve své pozici podporované justiční mafií neohroženy. Milé dámy, znám i spoustu žen, které by rády měly střídavou péči, ale nemají ji. Jinými slovy, pokud byste do této dlouhodobě traumatizující situace také spadly, vaše imbecilní komentáře byste z klávesnice nikdy nevypustily. Pana Hermánka je mi velmi líto, když své povolání upřednostňuje před svými potomky ze dvou vztahů. Když si vemu, co já sem musel všechno udělat, abych se se synem vídal víc, protože ho mám rád a chci se podílet na jeho vývoji a nemám problém se o něj postarat, je příspěvek pana Hermánka velmi k smíchu. Proč si takoví lidé jako pan Hermánek a zdejší feminoklan pořizují děti???

2 0
možnosti

Já také nevím, proč si lidé jako Jiří Hermánek vůbec pořizují děti. Asi proto, aby si je mohli "půjčovat", když se zrovna nevěnují své práci. Je mi líto dětí lidí jako je Jiří Hermánek.

1 0
možnosti

Pane Hodino, nebylo by korektnejsi neprezentovat se pravdive? Tzn. 6 let v rozvodoven rizeni, dve deti s nimiz v kojeneckem veku obe matky uprchly.Takhle je zblebtem roku vase prezentace.

3 3
možnosti
Foto

Á, už jsou tady. Zastánkyně jednoho domova bez otce... ;-D

6 0
možnosti
Foto

Pane Hodino, obávám se největším zjevením v této problematice jste vy ;-) Takový malý antiženský a antifeminisitcký aktivista, který si z toho udělal velký životní styl !!A ty ženské se furt brání vašim představám, to je pech ;-D

8 3
možnosti

On se dá do všeho, co uspokojí jeho ego a peněženku.

6 2
možnosti