Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AA

Saša

15. 9. 2010 12:12
Začíná to u výběru matky svých budoucích dětí.

Když si mládenec pořídí děti s dívkou určitého typu, zcela jistě o ně přijde a stane se jen pomlouvaným platičem alimentů.

Že stát dělá vše proti rodině usilovně se ji snaží rozbít, to je známo dávno (časově poslední takový protirodinný krok je aktuální návrh na zrušení kolonky "stav" v občance, aby se manželům znepříjemnilo vzájemné zastupování ze zákona). Stát nikomu nepomůže rodinu udržet, ba právě naopak. Proto si musí každý mladý muž dávat velký pozor, jakou matku svých budoucích dětí si vybere, přičemž základním pravidlem je, že dívka, co vyrůstala než s matkou, NENÍ DOBRÁ PARTIE. A nikdo se nemůže divit tomu, že ho jednou bude škubat na alimentech a isolovat od vlastních dětí žena, jejíž matka dělala totéž jejímu otci.

Proto je třeba dávat pozor a nebrat si dívku, jejíž matka se nechová dobře k jejímu otci, nebo dokonce i ona sama se nechová dobře ke svému otci. Stejně tak je třeba sledovat vztah její rodiny k jejím prarodičům. A pokud se s vlastním otcem ani nestýká - pryč!

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

15. 9. 2010 13:07
Re: Začíná to u výběru matky svých budoucích dětí.

;-DZní ten návod logicky..ale nemohlo by to být i tak, že pokud si dívka vybírá svého partnera a ztotožní ho s otcem, kterého postrádala...vztah bude spíše funkční?;-)

0 0
možnosti