Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Asdarel

8. 4. 2010 21:04
Střídavá péče je dobrým řešením

http://www.stridavka.cz/stridavkajelepsi1.html

0 0
možnosti
RT

čuk2gek

7. 4. 2010 14:44
Mně to soud zatrhnul. Přes posudek znalce:

paní AB trpí obsesivně-kompulzivní (nekontrolovatelné nutkavé jednání) poruchou osobnosti. "Otec je v normě." Dodnes potomci, již jako dospělci, konzumují antidepresiva.

Namítnete, proč jsem do toho lez? Protože v počáteční době vypadala "normálně", lidi v okolí ji měli rádi. Bohužel se to z latentní podoby rozvinulo a ona šla pro pomoc pozdě.

0 0
možnosti
K

Kvetuska55

7. 4. 2010 13:58
Střídavá péče není dobrým řešením

dcera mojí přítelkyně se rozvedla z důvodu psychického teroru manžela. Protože je však tento pán podnikatel a zaplatil drahého právníka, byl svěřen syn (tehdy 6 let) do střídavé péče. Ano, vydrželo to víc než 10 let. 10 let je matka dále psychicky týrána a pro "zdravý vývoj dítěte" to snášela (a dále snáší). Dnes 17 letý syn věří, že jeho matka je (*****nevhodné slovo do diskuze), nechce mu kupovat značkové věci jako tatínek a jezdit na drahé dovolené. Střídavá péče by mohla být dobrým řešením, kdyby se dva lidé rozumně dohodli. Ovšem kdyby se byli schopni dohodnout, proč se vlastně rozvádět, že jo.

0 0
možnosti
MC

Asdarel

7. 4. 2010 14:32
Re: Střídavá péče není dobrým řešením

Ony si někdy ženy vymýšlejí psychický teror a ve skutečnosti je to jen o tom, že není vždycky po jejich. A pak takovými výmysly chtějí bránit střídavé péči.

0 0
možnosti