Diskuse

Maminkám

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ono to není tak černobílé, jak se tady snažíte prezentovat.

3 0
možnosti
Foto

Není to černobílé a nesnažím se to prezentovat černobíle.

Po otcích se chce, aby byli dobrými partnery, chránili matky, neopouštěli je, nebrali jim děti apod.

Nějak se ale zapomíná, že i po matkách bychom měli chtít to samé. Tak to pouze připomínám.

0 0
možnosti
EK

Nemohl byste prosím raději promlouvat do duše mužům, aby se o své děti skutečně zajímali a starali? Řešení příčin problémů mívá obvykle trvalejší a pozitivnější dopady než odstraňování následků.

2 0
možnosti
ZV

Z59u77z63a23n64a 13V76a82s73s

29. 12. 2014 17:17

Autor je jako obehraná deska. Naneštěstí špatná.

2 1
možnosti
Foto

Ahoj Aleši, pamatuji si tě samozřejmě velmi dobře ještě z pravidelné rubriky v Čs. Profitu. A před nedávnem jsme se málem setkali na srazu právníků-mediátorů ve Křtinách; už jsme byli v recepci napsáni spolu na jeden pokoj - ale nakonec jsi nemohl přijet.

Boje za právo jsou v Česku dlouhé a úmorné jako pobyty v sibiřském gulagu, stáváme se národem velkých vytrvalců a emočně otužilých občanů. Jsem ti k dispozici svou pomocí v technikách vedení sporu a konfliktu i v emoční výdrži. Někdy se ozvi, na http://www.gruber.cz najdeš kontakty.

Hezké Vánoce:-):-)

1 0
možnosti
Foto

Dobrý článek a velká karma! Jen víc takovýchto článků, aby si ty maminky, které jen porodí, už se rozvádějí, odcházejí od partnerů a chtějí žít s dítětem jen samy, uvědomily, že to tak být nemá. Co to je dnes za morálku, že si žena dovolí takto účelově jednat, sebere dítě, myslí si, že je to jen její majetek a naše hloupé soudy (přesněji přihlouplé a většinou rozvedené a mstící se soudkyně) ještě stojí na její straně a doslova "ždímou" z otců co nejvyšší výživné. A nejvíce tím trpí děti, které potřebují oba rodiče. Orgány sociálně právní ochrany dětí (OSPOD), které jsou prolezlé zase jen ženami, nedělají nic, nechtějí mít žádné problémy, k soudům nechodí a pokud tam i přijdou, většinou jsou na straně matky, ač mají zastupovat a obhajovat zájmy dítěte?!?! Vznáším otázku - co udělat s matkou dítěte, která ho otci v podstatě unese a ač odejde ona sama, ještě otce vydírá? To je zločin nejen na otci, ale zejména na dítěti a je to třeba řešit! A urychleně!

3 4
možnosti
Foto

Co je to za muže, kteří opustí matku aniž by ještě vůbec porodila jeho dítě? Co je to za muže, který fyzicky a psychicky týrá své děti a jejich matku? Co je to za morálku,kdy si muž usurpuje právo na děti, které ho znají jen z fotek a nechce na ně zaplatit ani korunu, protože je prostě nepochopen? Proč muži plodí děti aniž jsou sezdáni s ženou která bude matkou jejich dítětě? To není zločin? To je všechno v naprostém pořádku? Podle vás a autora je svět černobílý - svět otce a svět matky. Není pane Miroslave a vy byste to mohl dávno vědět ;-)

10 2
možnosti
Foto

Co to ... ? Proč vy se mstíte ženám prostřednictvím dětí? Tento blog je opravdu hrou na "city" ale koho?

5 4
možnosti
JK

Nereagujete náhodu omylem na nějaký jiný blog ?

2 1
možnosti