Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tribun2010

18. 8. 2010 21:41
Kovářová nic nezměnila

Kriticky hodnotím výsledky práce Kovářové za dobu působení v úřadu. Zahájení pouze diskuze je žalostně málo. Slabý výsledek podzákonných, nic neříkajících tabulek.  Navíc špatně opsaný, vykuchaný a zdeformovaný rakouský model. Pro střídavku sama neudělala naprosto nic. Kladem je, že na tomto setkání všichni zájemci mohli bez omezování sdělit veřejně svoje názory. Soudkyně, ministryně, veřejnost, pánové Fiala, Hodina a Patera. Slyšet názory soudkyń, to je opravdu síla (Kříhová, i ta z Olomouce). Snad se pan Patera poučí, jak vypadá diskuze bez cenzury. Škoda, že tyto totalitní manýry praktikuje a udržuje na serveru iustin. Názor na podporu iniciativy  Staňka pro střídavou péči  od blokovaného autora  neuveřejnil.

Ing. Fiala doplnil příspěvek nepoděkováním Kovářové, která přezíravě mlčela a neragovala na podněty k prošetření nezákonnosti jeho vazby.

Ubohost výkonu Kovářové ukazuje, že odpoledne při dotazu bývalého poslance na stejný případ dělala  "blbou", že jí o tom není nic známo.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

25. 6. 2010 7:52
Stát nemá zájem na udržení klasické rodiny.

Klasická rodina - manžel, manželka a jejich společné děti - je příliš pevná ve výchově a příliš racionální ve spotřebě. Prvé vadí totalitaristům, kteří chtějí prostřednictvím státu ovládat celý lidský život a všechno lidské konání, druhé pak vadí výrobcům a obchodníkům a makroekonomům (dvě domácnosti spotřebují víc než jedna, byť jde o stále stejný počet spotřebitelů).

Zavedení povinné střídavé péče by zachránilo některé (možná mnohé) rodiny před rozpadem: ženy by nepodávaly navrh na rozvod, když by věděly, že si děti nemohu usurpovat samy pro sebe. A u těch přesto rozpadlých by zachování vlivu otce na výchovu omezovalo možnosti ideologické manipulace s mládeží a pozdější demagogického ovlivňování, protože člověk vyrostlý s normálními výchovnými vzory i otce i matky bývá proti demagogické manipulaci odolnější.

0 0
možnosti
AH

Aleš Hodina

25. 6. 2010 10:13
Re: Stát nemá zájem na udržení klasické rodiny.

Děkuji za Vaši reakci, se kterou se ztotožňuji. Nechcete na toto téma napsat článek? Když tak se prosím ozvěte.

0 0
možnosti