Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Možná to všechno vysvětluje větička o soudkyni Formánkové. Tito lidé, a jim podobní, mají právo rozhodovat o osudech jiných lidí? Takoví lidé jsou etalonem práva? Má vůbec nějaký tlustý bařtipán právo rozhodovat o jiných lidech? Co, nebo kdo, jim to právo dal?

Neznám ji, ale doufám, že už nemá právo soudit jiné. Pokud ano, máme zde nadále komunismus s komunistickými soudci, kteří soudí podle komunistické mantry.

1 0
možnosti
Foto

Přečetl jsem pečlivě všechny ty absurdity, které z lebky vytlačili ti mnohdy studovaní lidé. Mlhoš Zeman říkal něco o tom, že všude mají být odborníci. I tito lidé, bez špetky soudnosti, jsou erudovanými odborníky, alespoň tak, jak jsme nuceni je chápat.

Surově nejhnusnější shledávám výrok Aleny Uváčikové, ale to je vlastně lhostejné. Tu devítici nominantů, kteří mají komunistické, absurdní, zvrhlé názory máme respektovat jako odborníky? Vždyť to jsou jen sociální inženýři, na jejichž názor by vůbec neměl být brán zřetel. A jestliže mají jakýkoliv vliv na vztahy dětí s rodiči, měli by být soudně stíháni.

2 0
možnosti