Uprchlík do každé rodiny čili řízená destrukce Evropy

Angela Merkelová je živoucím neštěstím Evropy. Adolf Hitler zavinil válku svým zlem, nynější spolková kancléřka ji zaviní svým dobrem, když se pokusí zajistit vysokou životní úroveň celému třetímu světu na úkor evropských národů.

Mezi Evropany se šíří napříč zeměmi i sociálními vrstvami tyto názory: Každý, kdo podporuje masivní přistěhovalectví z blízkého východu a Afriky do Evropy, by měl být zbaven volebního práva a možnosti se podílet na věcech veřejných. Dále by měli být okamžitě zajištěny hranice shengenského prostoru a to především na moři. Lodě, které by neuposlechly výzvu k návratu, by měly být potopeny. Každý kdo nelegálně překračuje hranice na souši a nebude respektovat výzvu k návratu, by měl být zastřelen. Je to tvrdé, je to možná i částečně nespravedlivé, ale uvědomme si, že pokud se situace nezmění, povede k mnohem větším obětem.

Naprostá většina přistěhovalců se nehodlá Evropě přizpůsobit a naopak se pokusí svojí agresivitou i za pomoci násilí změnit kontinent k obrazu svému. Utíkají před válkou a chudobou, ovšem válku a chudobu přinesou i své nové zemi. Podle zprávy OSN se Švédsko do roku 2030 stane zemí třetího světa. Francie, Spojené království, Nizozemsko, Belgie, Německo - tam všude můžeme vidět zhoubný vliv těchto živlů.

Je však ještě vůbec možné zkáze Evropy zabránit? Neztratili jsme již poslední zbytky soudnosti a pudu sebezáchovy?

Autor tohoto blogu se distancuje o jakéhokoliv násilí, protiprávní činnosti či nabádání k němu.

Autor: Lukáš Hodík | neděle 11.10.2015 14:09 | karma článku: 46,45 | přečteno: 6016x