Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Obávám se, že Evropě škodí více lidi Vašeho typu.

1 3
možnosti
LH

Díky, také vás mám rád. ;-)

1 0
možnosti
JR

J16a92r20a 74R88a63n97k

12. 10. 2015 1:02

S tim, co Vam planda u krku, si nedovedu predstavit, ze byste byl sportovec, diky Bohu, mam okolo sebe fantasticvek lidi v Kanade

0 0
možnosti
MP

Vzpomínám, jak se v listopadu 89 na mém tehdejším pracovišti komunistům nelíbilo, že by se mělo měnit politické směřování. Říkali: Vždyť oni to mysleli dobře. Jen počkejte atd...   

AM a spol to taky myslí dobře, ale měli by taky už jít od válu. Cesta do pekel je dlážděna dobrými úmysly.

3 0
možnosti
Foto

Dokud Angela Merkelová držela EU nad hladinou a z Německa se sypaly dotace, byla ta dobrá. Když chce pomáhat uprchlíkům, je ta špatná a psychicky nemocná.  Vystudovala fyzikální chemii a dokázala usměrnit kohokoli. Do uprchlické krize byla vyzdvihována jako vrcholně empatická a chladnokrevná politička. Na ni jedinou Putin trochu slyšel. Pokud by jednal s Hollandem, vysmál by se mu do očí.  Co takto vinit z uprchlické krize USA a ne pořád tuto jednu ženu.  USA se odhodlalo přijmout je 10 000 Syřanů a z USA se ozývají hlasy, že je to málo.

1 5
možnosti
LH

Nebyla to snad Angela Merkoelová, kdo prohlásil, že Německo má otevřenou náruč pro všechny? Ona svými výroky podnítila obrovské množství uprchlíků k cestě do Evropy a následně, když pod jejich nárokem začaly spolkové země kolabovat, tak by je potřebovala přerozdělit mezi ostatní země.

7 3
možnosti
MN

Merkelová a její kumpáni v Bruselu melou z posledního a tlačí události "přes mrtvoly". Zoufalí lidé dělají zoufalé činy. "Úspěšná" imigrace s automatickými kvótami by asi měla být podle Merkelové ukázkou, že alespoň něco ještě funguje.

Tito zoufalci podělali za poslední roky na co sáhli, ať už to bylo Majdan na Ukrajině nebo bankrot Řecka. Je jim dnes už jasné, že eurozóna je neúspěšný projekt a oni tuší, že stejně neúspěšný projekt vytvořili i z Evropské unie totální destrukcí původní myšlenky dobrovolné spolupráce svéprávných a suverénních států v rámci Evropy.

13 2
možnosti
MP

Tak v tom článku spíš varuje Charita a tu za "sluničko" nepovažuji, tam pracují dost seriozní lidé. Však právě proto některé hurá-přijímače varují. Já taky dost dobře nechápu, jak někteří lidé pořád prskají na svoje krajany a najednou si idealizují cizí lidi kdovíodkud, s kdovíjakými zvyky. Takový muslimský chlap se najednou z vděčnosti nezmění, bude si pomalu myslet, že může poroučet všem ženám v baráku. U nich je to tak zvykem.

3 2
možnosti
PF

Mluvíte mi z duše; Karma.

9 0
možnosti
Foto

P61e78t49r 58H21a18n36n28i57g

11. 10. 2015 15:14

Evropa páchá sebevraždu v přímém přenosu. A není to jen Merkel, je to i Holland a švédští a norští socialisté. O zelených, kteří opustili ochranu přírody a planety a místo toho se dali do boje za zničení evropské kultury, ani nemluvě. A prý i komunisté v europarlamentu vybízejí k otevření náruče. Nerozumím těmto nerozumům. Ještě že už jsem starý. To peklo v Evropě čeká na mladé, kteří jsou díky mediálním masážím nakloněni k soucitu s budoucími teroristy.

36 2
možnosti
JR

J76a42r94a 47R25a34n67k

12. 10. 2015 1:10

Pane Petre Hanningu, Vas cas uz take pominul jste v duchodovem veku , szil jste se a spolupracoval s komunisty a my snad spis uverime tem mladym:-)

0 4
možnosti
KK

On i ten Hitler měl v úmyslu konat dobro. Sice jen pro Němce a vyvolené, ale je to tak. 

Bohužel to jeho dobro přineslo Evropě zkázu. 

A obávám se, že DOBRO Merkel přinese totéž. 

To Německo se  asi nepoučí, ale zbytek Evropy by snad mohl.

17 1
možnosti
DV

D70a38v81i80d 44V39l67k

11. 10. 2015 15:00

Kdo , že to vlastně zbavoval v minulosti Čechy volebního práva? Hitler ne? To je fakt vysoká laťka pane Hodíku8-o. Jinak s ochranou hranic nelze než souhlasit.

1 1
možnosti