Uprchlíci a celá ta banda, co po válce nalezla do Evropy stojí za ho...

Politicky nekorektní článek, který zcela otevřeně říká to, co si téměř všichni myslí: "Vypráskat to z Evropy a byl by svatý klid!"

Na maďarských hranicích útočí lidský odpad na policisty, kteří hájí území vlastního státu. Jakožto vzorní rodiče vezmou tito dárečkové své dvě malé děti a hodí je přes plot. Pochopitelně je obě vážně zraní. Dovedete takové chování pochopit? Ve Francii, ve Velké Británii, ve Švédsku, v Holandsku, v Belgii, zkrátka všude, kde jsou, dělají muslimští a afričtí (což se někdy překrývá) přistěhovalci pouze bordel. Znásilňují, přepadávají, kradou, prodávají drogy. Všude stojí moře peněz, zvyšují kriminalitu, snižují bezpečnost, šikanují původní obyvatele. A ještě mají tu drzost, že melou hubou, stěžují si a chtějí víc a víc. Na světě už existuje organismus, který vždy ničí svého hostitele a pokud se mu v tom nezabrání také jej zabije. Ano, je to rakovina.

Podívejte se na nepřeberné množství videí, přečtěte tisíce a tisíce svědectví. Ne, nemusím mít toto ve vlastním státu, abych věděl jak to je. Tím odpovídám na častý sluníčkařský argument, proč je tady nechci, když s nimi nemáme řádnou zkušenost. Já je zažil v Holandsku a je to hnus, přátelé. Agresivní všechoschopní grázlové.

A je to zkrátka tak, tohle všechno je pravda. Tečka, hotovo, odchod. Můžete mi smazat článek, zrušit blog, zablokovat účet, ale je to tak.

Vzkaz pro všechna sluníčka: "Teď mluv, debile!"

Autor: Lukáš Hodík | středa 16.9.2015 19:36 | karma článku: 41,72 | přečteno: 1928x