Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

Zřejmě došlo k jakémusi nedorozumění. Ukažte mi prosím jedinou větu článku, která by se dala nazvat propagandou. To je čirá prognóza a faktografie. Divím se, že jsem nebyl rovnou označen za sovětského agenta ;-D

0 0
možnosti
VR

Sovětského ne, rusáku..

0 0
možnosti
PB

..... mňo, vyčkal bych na vykouřenou dýmku náčelníků u velkého ohně v OSN a uvidíme, kdo se vydá na válečnou stezku,- pokud to budou Ivani v jakékoliv koalici, tak se s tím mazat nebudou ! ..... za prognozu R^

0 0
možnosti
PB

...... doboha "Charlie",- to už není ani vtipné V!

2 0
možnosti
JR

J43a46r65a 34R49a86n37k

29. 9. 2015 0:52

Vsak o to Putinovi slo uz od roku 2011, proc by jinak vetoval??

A druha zakladna se pochopitelne hodi, zbrane uz tam dodavalo Rusko, Cina a CSSR po cele dekady, divite se? To jsem netusila, ze je to az tak zle u nas s vedomostmi, nepisete nahodou take na aeronet pro Pozorovatelku?:-/

0 1
možnosti
JK

Neuvěřitelné.8-o Po tolika vlastních zkušenostech našeho národa stále fascinace rudou hvězdou? Podle stylu psaní neuvěřím, že nejste placený agitátor. Protože tohle prostě není možné....;-D

1 0
možnosti
Foto

Co to je? Mladý modelář? Pobočka aeronetu.cz? Rekonvalescent po lobotomii? Nebo všechno dohromady? :-)

1 0
možnosti
Foto

Abyste se nedivil. Nedávné satelitní snímky ukázaly ruskou vojenskou techniku na letišti v Lai..... (nemám čas hledat přesné jméno). A pokud budou stíhačky, bombardéry a bitevníky přibývat stejným tempem, tak to letectvo bude brzy připraveno k úderu.

A základním vtipem je to, že protivník (obě teroristické skupiny) nemá žádné technické prostředky k ničení této úderné letecké síly.

Takže myšlenka, že letectvo zničí podstatnou část pozemních sil nepřítele, tak, aby motorizovaná pěchota dokončila "dílo zkázy terorismu" není až tak úplně od věci a má velmi reálný základ.

Ostatně, velmi podobně postupovala US Army, ovšem místo letectva používala spíše dělostřelectvo. 

A když dělostřelectvo terén dostatečně "zplanýrovalo", tak teprve pak nastupovala pěchota, která měla velmi malé ztráty.

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě. Karma.

3 3
možnosti
DV

D22a64v60i22d 21V10l97k

28. 9. 2015 20:04

Jako obvykle. Směs polopravd, domněnek a smyšlenek.Takže vypovídací hodnota je "0"Rv

6 0
možnosti
LH

Pane Vlku, nezdá se vám, že už zde trollíte dost dlouho? Děkuji za váš čas, ale běžte psát ty své voloviny někam jinam, ano? Děkuji ;-)

2 4
možnosti
Foto

A16l62e90š 53M76e72r59t71a

28. 9. 2015 20:04

Zajímavé, jen mě trochu zaráží že se označujete za konzervativce, někteří z diskutujících by si toto označení zasloužili více.

2 0
možnosti