Posvátná místa našeho národa je třeba bránit se zbraní v ruce!

Stovky a tisíce let naši předci bránili ten kus země pro nás a naše potomky. A my? Má pro nás ještě nějakou hodnotu? Jedni by jej rozdávali přivandrovalcům, jenž neprojeví zrnko úcty ke svým hostitelům a druzí znevažují...

...svatá místa českých králů a prezidentů. Ano mluvím o těch pseudoumělcích, kteří vyvěsili trenky na místě standarty prezidenta republiky.

Zapomeňme na Zemana. O něj vůbec nejde. Jde o úctu a vztah k naší zemi. K vojákům, jenž bojovali v dlouhých válka na všech kontinentech, k legionářům, kteří byli hybateli dějin veliké Rusi, k mocným sokolům, kteří v královských perutích porazili nacistickou Luftwafe!

Jak si může nějaký nýmand dovolit vyvěsit jakýsi hadr na tisíciletém symbolu české státnosti? Na sídle českých králů a prezidentů? Může se snad rovnat s Karlem IV. či prezidentem osvoboditelem Tomášem Garriguem Masarykem?

Lidé, važme si naší veliké historie se všemi jejími výhrami i prohrami. Všem těmto neznabohům patří pouze rána pažbou do hlavy. Nehledě na to, že po celém světě nyní bude kolovat fotografie Pražského hradu s vyvěšenými obřími trenkami místo prezidentské standarty. To je prezentace naší země, že?

Autor: Lukáš Hodík | neděle 20.9.2015 9:54 | karma článku: 34,44 | přečteno: 1137x