Je čas učit se od Izraelců

Ministři vnitra zemí EU schválili kvóty na přerozdělení 120.000 uprchlických dárečků. Na poslední chvíli rozbili jednotnost Visegrádské čtyřky Poláci. Bohužel.

Vzhledem k tomu, že tyto kvóty budou stejně nevymahatelné a neproveditelné, se zas tak moc nestalo. Nicméně jedná se o další důkaz naprosté impotence a demence Evropské unie. V Izraeli, který má s muslimskými sousedy letité a hlavně válečné zkušenosti, se již otevřeně hovoří o pravděpodobném brzkém zániku Evropy, jak ji známe z naší doby. Ano je tomu skutečně tak. Občanská válka na kontinentu je pravděpodobně otázkou několika málo let. Proto je na čase se začít učit od Izraelců. Nic jiného nám zřejmě nezbývá.

Nebuďme naivní. Proč by se měli muslimové v Evropě chovat jinak, než ve zbytku světa? Všude, kde se islám dotýká jiné kultury, či náboženství, mají nemuslimové velký problém. Thajci, Barmánci i Číňané vůči muslimům dokonce pro jistotu postupují tak tvrdě, že jsou zbytkem světa obviňováni z těžkého porušování lidských práv. Bohužel pravda je taková, že muslima buď ženete holí nebo žene on vás.

Nenechme se tedy balamutit multikulturní propagandou a mějme vlastní rozum. Na webu lze dohledat tisíce fotografií, videí i svědectví o "mírumilovnosti" islámu a "prospěšnosti" migrantů ze severní Afriky a blízkého východu v západních zemích. Vzpomeňme na Lee Rigbyho a učme se od Izraelců!

Autor: Lukáš Hodík | úterý 22.9.2015 18:20 | karma článku: 38,07 | přečteno: 1582x