Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Velmi si vážím Vaší práce i práce a úsilí té větší části Úsvitu, kterou neopustil  zdravý rozum. Doufejme, že se národ vzpamatuje a pochopí co a proč se stalo. Přeji hodně úspěchů, pevné nervy a moc fandím :-)R^

1 2
možnosti
MV

Komu patří mandát? Ústava hovoří jasně. Poslanci. Protože jeho slib zní: Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Já tam nikde nic o politické straně nevidím!!! Navíc paní Hnyková míní hájit program za který byla zvolena, takže vše je v pořádku. Pokud kdokoliv tvrdí, že Úsvit=Okamura, pak vůbec nepochopil funkci politických stran a hnutí. !!

1 1
možnosti
VK

Jde o to že lidi volili Úsvit hlavně kvůli Okamurovi a bez něj by se do sněmovny nikdy nedostaly ;-) A teď když už ho nepotřebují tak mu bodly kudlu do zad... Je to jen banda nul kterou nikdo nezná a už nikdy nezvolí. Rv

1 0
možnosti
VK

Pokud si chcete se svými kumpány založit novou stranu tak udělejte tlustou čáru za úsvitem, složte mandát a zkuste to v dalších volbách s novou stranou. Jinak jste jen odporná zrádkyně, která vylezla do politiky na zádech známého předsedy a pak mu podrazila nohy... ;-)

1 2
možnosti
PP

Dobrý den paní poslankyně zvolená za Hnutí Úsvit, vím že je Vaše práce ku prospěchu lidí, o tom žádná. Jen pokud budete zastupovat jinou stranu v poslanecké sněmovně, tak Vám dá jistě slušnost odstoupit ze své funkce poslankyně a nechte prostor jiným. Děkuji.

2 2
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Celý život jsem pracovala ve zdravotnictví a sociálních službách. V posledních volbách do Poslanecké sněmovny jsem byla zvolena poslankyní za hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Libereckém kraji. I v Poslanecké sněmovně, tak jako ve svém civilním povolání, se snažím bojovat za zlepšení životních a pracovních podmínek seniorů, zdravotně postižených, nemocných a zaměstnanců.

Seznam rubrik