Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Volno v neděli si samozřejmě udělejte. Mluvit Vám do toho, paní poslankyně, samozřejmě nebudu.

Ale Vy přestaňte mluvit do mých věcí !!

Moc dobře si pamatuji, když byly o nedělích všechny obchody zavřené. To se nám pak často stávalo, že něco doma došlo (zvláště když dorazily nečekané návštěvy). Pak jsme museli chodit žebrat po sousedech.

Už nikdy to nechci zažít.

3 0
možnosti
Foto

Píšete, že mj. "se snažíte bojovat za zlepšení životních podmínek seniorů".

Jsem senior. A můžu Vám říct, že za mne určite  n e b o j u j e t e; a za mé zdraví už vůbec NE. Po přečtení Vašeho článku mě málem trefil šlak Rv

3 1
možnosti
Foto

RvRvRv

!!!!!!

Nechte už konečně lidi v klidu žít !

Co to máte za starosti ?

Já Vám taky nekecám do toho, kdy máte nakupovat !

1 1
možnosti
VH

Ano, ano - čteme o "nehorázných ziscích řetězců. Dokonce i někteří prolhaní ministři o nich mluví.    Podívala jste se někdy na výroční zprávu některého řetězce (jsou pověšeny na portálu ministerstva spravedlnosti (or.jistice.cz).  Já jsem tam nejen nezjistil zisky obrovské, já jsem zjistil jen zisky přímo trpasličí, případně ztráty.

   Jo - na české pavlači se toho nadrbe!!!

0 0
možnosti
Foto

ano, takovým příkladem nám budiž Německo. Tam se s tím vypořádali rázně!!! O svátcích a nedělích se zkrátka neprodává. A víte jak se s tím vypořádal řadový Němec? Myslíte, že sedí doma a láskyplně si s manželkou hledí do očí a dětem čte hodnotné knihy nebo je vezme do přírody jak o to zde také někdo psal? Houby!!! Jede nakupovat i s rodinou do Česka. Jestli je pro vás neděle dnem nečinnosti nebo jiné činnosti, prosím, tak si ho tak držte i nadále ale nežvaňte a nezakazujte jiným jejich podnikání. Jestli je vám tolik proti srsti, tak u nich nenakupujte, určitě je to bude mrzet.

5 0
možnosti
HP

No jen tak mezi nami - znam jednu matku "strazkyni rodineho krbu" a ta si vubec nestezuje ze nekdy musi do prace v nedeli - o deti se hezky postara manzel a ona ma potom jen sama pro sebe a pro klidne zvladnuti domacnosti volno treba v pondeli, potvora jedna.;-)

Krome argumentu co uz tu zazneli (zavreme i kina, hospody, muzea), jako studentka jsem si v supermarketech privydelavala a o ty nedelni sluzby byl mezi studenty boj - stalych zemestnancu tam bylo minimalne. Takze zavrit mi v nedeli - pripravite me o brigadu.

Jinak jsem v zahranici, kde v nedeli zavreno je (a pres tyden se zavira brzy) a je to pekna otrava. Samozrejme se da nakoupit v sobotu, ale clovek si potom to svoje volno musi planovat podle otviraci doby obchodu (chcete jet v sobotu s detmi na vylet a nakoupit v nedeli, protoze v sobotu ma byt hezky a v nedeli prset - smula). V kombinaci s kratkou dobou pres tyden to v sobotu vypada jako atak kobylek, takze trpi zakaznici i ti prodavaci. Uz na to taky pomalu prichazeji ze to neni uplne ono, takze se postupne prodluzuje otviraci doba v tydnu, vznikaji dlouhe nakupni ctvrtky (prvni v mesici) a zaznamenala jsem i absurdni vyjimku - pokud svatek padne treba na pondeli - da se za nej otevrit v nedeli.

5 0
možnosti
TT

Jo, lidi si nakoupí, když je otevřeno. Žil jsem v Německu, když ještě byla regulace přísná - obchody zavíraly ve všední den v 18:15 a v sobotu ve 13:00. Ty tlačenice a nekonečný fronty před pokladnama po pracovní době, tzn. tak od půl paté do zavíračky, a v sobotu, ty byly velice působivé, kam se na to hrabaly nějaký socialistický fronty na ovoce. Plánování víkendu pro velkou část lidí nutně obsahovalo ten sobotní dopolední výlet do supermarketu, aby si zase na týden nakoupili. Až odpoledne se mohli vydat např. do přírody. Moc pěkné to bylo. :-P

6 0
možnosti
Foto

I Bůh sedmého dne...8-o

0 0
možnosti
Foto

J89a64n11a 91M96a22j81o77v68á

30. 1. 2015 20:02

Všichni asi nepotřebujeme být Bohem.

5 0
možnosti