Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ano autorko ,minimálně 20% špitálů se musí zavřít.Vědí to všichni a dlouho a nikdo nechce zaplatit politickou cenu.

1 0
možnosti
JS

Všichni hlupáci vědí, že se má zavřít 20% lůžek nebo špitálů. Už méně lidí ví, že počet postelí je přítěž a že za ležení se už několik let neplatí, ale to neva.

Jenom pár lidí přesně ví, že by se akutní lůžka dala trochu redukovat, kdyby se mezitím vybudoval dobrý systém doléčování a sociálních služeb. A to nikdo neudělá.

Já se osobně těším, až si hlupáci prosadí zavření špitálů  s tím že následná péče není a nebude.  Trochu by mne zajímalo, co budete říkat pak.

0 0
možnosti
SN

:-)  Jano, před časem jsem četl, že ve Švédsku je centrální nákup léků a ostatního materiálu pro zdravotnictví, funguje to bezchybně. U nás každý, kdo nákup organizuje, chce trhnout provizi! Proč to nejde u nás, když je to osvědčený způsob?  R^VR^

0 0
možnosti
JS

řešíte detail, stejně jako autorka. V čr zdravotnicví je shnilé všechno, včetně základů. A to dost. Zavedení politici s tím nic neudělají, ač by mohli, protože jim zavedený boršus vyhovuje. Proč asi?

.

Dokud zavedení lumpové nebudou pryč a noví třeba i lumpové nebudou jistě vědět, že pokud budou jen lhát a neudělají pro občany zhola nic, jak tak pozorujeme 20 let, tak je voliči vymetou z politiky, dotud bude boršus. Je to naše volba.

.

Pochopení řádu. Tady se tahají o to, zda příští rok dát do zdravotnictví  o cca 3 mld víc nebo míň a tvrdí, že letos nejde dát celkem nic. Přitom do zeleného tunelu jde letos 45 mld a v 2014 dalších 45 mld, to kromě žvanění nikomu z politiků zas tak nevadí. Není to divný?

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Celý život jsem pracovala ve zdravotnictví a sociálních službách. V posledních volbách do Poslanecké sněmovny jsem byla zvolena poslankyní za hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Libereckém kraji. I v Poslanecké sněmovně, tak jako ve svém civilním povolání, se snažím bojovat za zlepšení životních a pracovních podmínek seniorů, zdravotně postižených, nemocných a zaměstnanců.

Seznam rubrik