Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

má to ekonomický rámec. Jasně. V brutálně nespravedlivém antiekonomickm systému zdravotnictví.

Zeptejte se, kolik platí vaše pojišťovna za slepák v Liberci a kolik v Turnově?  Napovím. Za stejnou práci různé peníze, taky násobky. Viz můj blog.

Jako pacient by jste snad mohl taky ukázat pojišťovně, že stojíte o Turnov(nebo jiný špitál) tím, že se tam léčíte.  Jako že peníze půjdou za pacientem. Ale ouha , nemůžete, nic takového prakticky pro limity nefunguje, je to naprostá lež,

Takže to řeší úředníci pojišťoven podle dětské povídačky vařila kašičku... tomu  dala. a tomu ne a manažeři tlačení ekonomikou. Moudré rozhodnutí úředníků zaručeno! Takže pište svoje nablblé kecy(V.Š) o tom, kolik chcete přispět té které nemocnici na provoz, když o tom víte kulový.

0 0
možnosti

Kolik jste ochotna připlatit za zachování samostatné turnovské nemocnice?

1 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Celý život jsem pracovala ve zdravotnictví a sociálních službách. V posledních volbách do Poslanecké sněmovny jsem byla zvolena poslankyní za hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Libereckém kraji. I v Poslanecké sněmovně, tak jako ve svém civilním povolání, se snažím bojovat za zlepšení životních a pracovních podmínek seniorů, zdravotně postižených, nemocných a zaměstnanců.

Seznam rubrik