Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní Hnyková, je to opravdu podivná spravedlnost.Já byl dnes odpoledne v Kyjově....Pro ty co nevědí,starostou města Kyjova (Jižní Morava) je ministr pro místní rozvoj Rusnokovi vlády , pan František Lukl. A ejhle přímo před radnicí pódium na kterém vyhrává kapela,vedle skákací hrad a dva stánky,celý Kyjov potažen plachtami Zemanovců, z mikrofonu řve nějaký agitátor něco o Gripenech.....Tak je to...jsou dvě otázky. Na náměstí do Kyjova by se normálně žádná strana agitovat nedostala, jak je možné,že Zemanovci mohou ???....otázka druhá,kdo platil pódium,stánky,dechovku a všechny ty atrakce kolem ???..Bylo to město Kyjov.???.To se asi v této podivné zemi nikdy nedovíme....Jen doplním,že asi před měsícem jsme chtěli rozdat pár letáků            v Kyjově u Kauflandu a byli jsme vykázáni ...důvod....obtěžování lidí.....tak proto také budu neochvějně volit Úsvit Tomia Okamury.....

0 0
možnosti
PV

P93a20v21e75l 67V47é17b41r

16. 10. 2013 18:16

Nezlobte se na mě, ale kdyby se mě vyptával strážník co jako hodlám ve městě dělat, tak se v první řadě otáži, co ho vede k tomuto neobvyklému dotazu a jestli je on ta pravá osoba, kterou by to mělo zajímat. Takže vaši historce ... nevěřím!

4 1
možnosti

Anebo dávala autorka třeba letáky najevo úmysl pořádat nějaké shromáždění, které ovšem předem neohlásila. Pak by bylo namístě, kdyby strážník upozornil na možnou sankci za takovou činnost.

1 1
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Celý život jsem pracovala ve zdravotnictví a sociálních službách. V posledních volbách do Poslanecké sněmovny jsem byla zvolena poslankyní za hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Libereckém kraji. I v Poslanecké sněmovně, tak jako ve svém civilním povolání, se snažím bojovat za zlepšení životních a pracovních podmínek seniorů, zdravotně postižených, nemocných a zaměstnanců.

Seznam rubrik