Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..pokud vím..tak z toho kopce už je jen polovina....druhá je prakticky vytěžená...neboť kamenolom tu léta byl.....vyjímka měla povolit to aby byla narušena silueta kopce.....a že byste tam chodila na výlety vám nevěřím...protože se tam nejspíš ani nesmí....

3 0
možnosti

V13í38t 69Ž29í96l47a

30. 9. 2013 7:22

Hurá. vy máte kam chodit na výlety!!! To že nějakých 100lidí kvůli tomu nebude mít práci a peníze vás vůbec nezajímá...

Kdyby v našem státu fungoval takový zákon, již by nikdy nevznikl žádný důl, nepostavila žádná továrna a nepostavil ani metr dálnice atd.

Měli bychom krásnou přírodu všude okolo, kam bychom se chodili pást, protože bychom umírali hlady.....

NIKDO přece nechce mít vedle zahrady důl nebo továrnu! Všichni se chtějí mít dobře, mít práci a kvalitně cestovat (ale na pozemcích někoho jiného a co nejdál od vlastní zahrady nebo kopce, kam chodím rád na výlety...

Rv

2 0
možnosti
SS

V anglictine se tomu rika NIMBY - Not In My Backyard ...

0 0
možnosti
PS

Referendum je hodne nebezpecna vec. Pekne to jde videt na vasem kopci. Pokud by se referendum konalo v jeho okoli, asi  by vas pribeh mel dobry konec. Co by se ale stalo, kdyby se "referendovali" lide v kraji, celorepublikove? Jste si i v tom pripade jista vysledkem?

3 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Celý život jsem pracovala ve zdravotnictví a sociálních službách. V posledních volbách do Poslanecké sněmovny jsem byla zvolena poslankyní za hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Libereckém kraji. I v Poslanecké sněmovně, tak jako ve svém civilním povolání, se snažím bojovat za zlepšení životních a pracovních podmínek seniorů, zdravotně postižených, nemocných a zaměstnanců.

Seznam rubrik