Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Přestaňte dělat Úsvitu ostudu!

2 0
možnosti

J17a27n 27R51á75ž

17. 6. 2014 0:45

Odbory jako organizátor rekreací, návštěv koncertů a rozdávač vánočních kolekcí. A na to chcete daňové úlevy? Že vám není hanba!

Až budete dělat skutečnou odborařinu a ne jen kopírovat ROH, možná budete mít respekt i na druhé straně barikády,ale takto jste jmen parta komiků!

6 0
možnosti

Babiš by měl zrušit všechny danové vyjímky, tak jak to chtěl Kalousek.

4 0
možnosti

Z94d48e65n13a 43K89o59č24í

16. 6. 2014 22:44

socani mu to nedovolí ;-)!!

1 0
možnosti

Jste velice spatne informovana. V dobe, kdy jste napsala svuj blog, uz davno kolovala zpravodajstvim informace, ze pan ministr zadne penize odboraru nechce! Prohlasil, ze to byl jen jeden vystupu jeho uradu a ze na nem rozhodne netrva. Zkuste se aktualizovat

1 0
možnosti

Odbory jsou vnímány jako obecné zlo naprosto oprávněně. Místo aby se věnovaly vyjednávání se zaměstnavateli, vznášejí politické požadavky. Z čeho odvozují své právo na politické rozhodování, když za sebou nemají voliče? Ať zkusí se svým programem kandidovat ve volbách a v případě úspěchu mohou dělat politiku. Do té doby ne.

Zaměstnancem jsem už déle než třicet let a za celou tuto dobu jsem odbory nikdy nepotřeboval a ani jsem je nezmocnil k tomu, aby mluvily a jednaly za mě. Až zase budou tvrdit, že bojují za všechny zaměstnance, bude to lež. Za mě bojovat nebudou, nepřeju si to.

4 0
možnosti

Babiš si nedělá zálusk na peníze odborářů, spíše má zdravý rozum a chce zrušit další daňovou výjimku. Takových organizací, co se perou za něčí zájmy, těch by bylo. Ať se peroui,. ale za své, a ne za odpuštěné daně, které  měli patřit nám a jít třeba na školství.

4 0
možnosti

Být zvolen za Úsvit mluví samo za sebe. Ale budiž, každý se nějak živíme.

  Chcete bojovat za lepší podmínky (mj.) zaměstnanců? Bojujte. Ať nevyhazují 3000 ročně a dopřejí dětem ještě lepší prázdniny.

2 0
možnosti

Nechápu. Jsou tady desítky spolků a jen jeden z nich má daňovou výhodu. Proč?  Prý je jakýsi speciální.  P  r  ý .

  Obdobně uvažují i katolíci (a ihned poté ostatní církve). Prý jsou rovněž speciálním uskupením a budou žádat osvobození od daně pro všechny dary.  Nebo ještě lépe asignaci části daně z příjmů věřících.

  Neměly by i odbory místo odpuštěné daně žádat přímo právo asignací?

  PS: Včimli jste si, jaké mají bossové peníze k použití? Více než půl miliardy!

1 0
možnosti
Foto

Paní poslankyně,

možná máte pravdu. Možná se mýlíme my všichni, co s Vámi nesouhlasíme. Doložte tedy, která další zájmová sdružení mají také podobné výhody - slevu na dani za příspěvky členů, povinnost organizace zřídit a na vlastní náklady dotovat provoz členské organizace při určitém počtu zaměstnanců, zákonem stanovenou pozici pro vyjednávání s vládou .....

5 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 525x
Celý život jsem pracovala ve zdravotnictví a sociálních službách. V posledních volbách do Poslanecké sněmovny jsem byla zvolena poslankyní za hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury v Libereckém kraji. I v Poslanecké sněmovně, tak jako ve svém civilním povolání, se snažím bojovat za zlepšení životních a pracovních podmínek seniorů, zdravotně postižených, nemocných a zaměstnanců.

Seznam rubrik