Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Mopr22

18. 6. 2008 15:04
nene

Nemuzu si pomoct, ale Turci meli do osudne chyby jednu jedinou sanci a tu promenili. Rozehnal v klidu vsechny centry uklizel a ackoli Turci vsechny balony obratem ziskali a vraceli, tak nic z toho nebylo. Kdyby Cech ten balon chytl, tak se to takhle dohraje a vsichni budou spokojeni. Bohuzel rozhodla ona chyba...

0 0
možnosti
KK

kaczor1

18. 6. 2008 14:20
Fatální chyba

Obávám se, že chyba Petra Čecha skutečně zmařila postup.

Nic proti němu nemám, je to kvalitní gólman, ale zase nemá cenu říkat, že bez něj bychom nebyli tam a tam a nehráli to a to a tak mu budeme vděční a řekneme, že se žádná chyba nestala. 

Bohužel zápasy často rozhodují chyby jednotlivců - viz Zidane na minulém MS

0 0
možnosti
BB

Bell.Bell

18. 6. 2008 14:48
Re: Fatální chyba

Postup si především zmařili hráči svýma výkonama ve všech zápasech, kdy hráli vesměs blbě. Jediný snad ještě společně se Sionkem, kdo odevzdával vysoký standard, nehledě na tu fatální chybu, byl právě Petr Čech, tak jakejpa viník...Kdyby něco hráli, nedostali by tři kusy...

0 0
možnosti
Z

zabijack

17. 6. 2008 23:49
kuk

vypadas jak srandovni vouchyl. proto sem na tenhle clanek klikl:-) cist to nebudu, ale nedopustim si nezanechat stopu. ciao

0 0
možnosti
DK

ekan

17. 6. 2008 20:47
Nejen Čechova chyba

Souhlasim, chybu obcas udela kazdy. Jen bych jeste doplnil, ze krom Cechova velkeho kiksu soucasne prisel mega kiks mistra lenocha Ujfalusiho, ten hrac, co daval gol mel byt jeho, Ujfi nemel co stat metr za nim, ale hlidat ho a mic vcas odkopnout a alespon jednou vratit Cechovi vsechny sve predchozi kiksy, ktere za nej resil on. 

0 0
možnosti
D

duschman(2)

17. 6. 2008 16:48
Autore, pokud hráči hráli v druhém poločase špatně,

tak proč nepřišlo razantní střídání, které by hru mužstva oživilo. A to je jednoznačně vina trenéra. Čech udělal naprosto školáckou chybu, která navíc zřetelně podlomila psychiku ostatních hráčů. Bohužel to nebyla jeho první ani poslední. Při centrovaných míčích na naší bránu, to aby se člověk modlil.;-D Hráče nevybral v základní skupině lepší, neboť neměl moc z čeho vybírat. Ale to je opět chyba trenéra, že si na EURO vzal Sivoka a jemu podobné.

 Díky tvým článkům hodnota článků Saviera neúnosně roste;-D

0 0
možnosti
PK

Petr Tenzor

17. 6. 2008 20:11
Re: Autore, pokud hráči hráli v druhém poločase špatně,

Tak naši hráči měli podlomenou psychiku až po školácké chybě Petra Čecha v 87. minutě? ;-D A těch předchozích 20 minut byli psychicky nalomení z čeho, že jen bránili a ani to jim nešlo? Možná by to chtělo sledovat celý zápas a ne jen posledních 5 minut ;-)

0 0
možnosti
A

aqarista

17. 6. 2008 16:45
vidím to jinak

Turci nastoupili do druhého poločasu se

změněným rozestavením i taktikou a velkým odhodláním-chyby našich byli vynucené jejich kvalitním výkonem,na který

naši hráči ani trenér bohužel nenašli protizbran' a chybělo i trocha štěstí,které jsme si asi vybrali se švýcarama no prostě to turkům konečně na velkém turnaji vyšlo.Nic víc nic mín'[>-]R^

0 0
možnosti
PN

jirkanovaksuperchlapik

17. 6. 2008 14:03
Podle mého názoru

Čech udělal chybu, ale hlavním důvodem nepostupu byl špatný výkon v druhém poločase. Hráčům asi docházely síly....a nebo nevím.

0 0
možnosti
SV

chroustík

17. 6. 2008 12:20
Ještě že máme ten fotbal

O něm bude psát za chvíli každej. Protože každej tomu rozumí.

0 0
možnosti
MB

buxus

17. 6. 2008 9:29
Pane autore

Tvrzení "téměř drtivá většina

Čechů" je pochybné nejen stylisticky, ale především obsahově. Podezírám Vás, že jste si tohle vymyslel, aby to vydalo na článek, kde jaksi uplatňujete svou morální převahu nad stádem hloupých nemyslících fandů.

Jenže - takhle to není. Většina našich fanoušků má fotbal ráda, rozumí mu a dokonce jej někdy i hráli. Těm všem je jasné, že jedna chyba brankáře zápas neovlivnila. Problém byl, že náš tým najednou v záloze a útoku  neudržel míč, naopak se zatáhl do pokutového území, kam nechal Turky bezproblémově centrovat. Přetížená obrana (včetně brankáře) pak vyráběla chyby, ze kterých padly nejen góly, ale vznikaly i další gólové situace, které Turci buď nedali, nebo které Čech zlikvidoval.

Takže si to vaše moralizování nechte laskavě od cesty.

0 0
možnosti
TN

Hagrid23

17. 6. 2008 14:37
Re: Pane autore

R^ Souhlasím a podpisuji se pod to. Nechápu kde autor článku vzal: "drtivá většina".

0 0
možnosti
PK

mortimer.r

17. 6. 2008 8:36
...

Na Čecha bych to taky neházel, ačkoliv vyrovnávací gól byl 100% jeho chyba a na druhém gólu má také podíl, protože byl dle mého názoru příliš venku a šel moc rychle na zem, ale tam spíš zachybovala obrana se špatně zahraným offside-systémem. A samozřejmě na tom má podíl i Brückner špatným střídáním, kdy poslal nerozehraného Kadlece posílit obranu a tím nám vzniknul systém s pěti obránci, který prostě neumíme, protože v praxi jsme ho nikdy nehráli. Obránci si tam pak spíš překáželi. Další chyba bylo soustavné lpění na jednom útočném hrotu, ačkoliv kvalitních útočníků jsme měli na lavičce dost. Ale zápas s Tureckem nám spíš prohrála naše bohorovnost, kdy jsme za stavu 2-0 přestali prakticky hrát a po snížení jsme přestali hrát úplně. Jsem zvědav, jak proběhne přestavba týmu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2991x
Autor blogu vystudoval znalostní inženýrství na FIT ČVUT v Praze. Aktuálně pracuje jako datový analytik a .NET vývojář v jedné softwarové firmě.