Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nepolitik

4. 1. 2008 18:07
Mladý muži, oni se na telivizi dívat nemusejí

oni se na ni dívají dobrovolně ze své vlastní vůle a tak jim to dopřejte. Já také hledám zábavu jinde, ale neodsuzuji, když má někdo jiné záliby než já.

0 0
možnosti

Jan Hnízdil

4. 1. 2008 18:11
Re: Mladý muži, oni se na telivizi dívat nemusejí

Samozřejmě, ale ať si potom nestěžují. :-)

Já spokojené diváky TV neodsuzuji. Ať každý tráví čas tím, co koho baví.

0 0
možnosti

Jan

4. 1. 2008 17:25
Úvaha

Tak nevím, z čím by své diváky česká televize dokázala pobavit a ještě ohromit. Už jste všechno viděli, nic nás v provozovaném žánru nemůže překvapit. Každý očekává na silvestra v programu něco mimořádného, co ještě neviděl. Snad by, podle politikou sfanatizovaných lidí mohl být přímý "kyvadlový" přenos z ukřižování p. Klause nebo Švejnara. Pokusy tel. tvůrců vyrobit něco, co by se líbilo za co nejmenší náklady končí např. pohádkou kde se pohybují 2-3 herci na hradě. Na služebnictvo již nejsou peníze. Doby, kdy všichni doprovodní herci hráli ve filmu za "svačinu" se už nevrátí. Každý by si měl zvolit silvestrovskou zábavu také trochu s vlastním přičiněním. Když se svalím do křesla,- tu mě máte a bavte mě- tak se to určitě nepodaří, budu rozčarován. Zkusme to ten příští silvestr nějak jinak.  Všechno dobré přeje   Jan

0 0
možnosti

orca1

4. 1. 2008 16:58
asi takhle

Dle mého je opravdu velká skupina pro které je TV jediná alternativní zábava , ať jsou sami nemocní, staří či jakýkoliv jinej důvod mají . O to tady asi nejde - Jde o to že tu kritiku tady povětšinou šíří lidé kteří ze silůvestra neviděli ani minutu a nebo jen sem tam pár minut. Pochybuji že osamocená babíčka tady hříme na diskuzích jak to bylo děsné. Je třeba si uvědomit že češi jsou obecně národem kritiků a kecalů a co je populární zdrbnout to sdrbou.

Ať každej kritik napíše co viděl poctivě celé a co se mu nelíbilo a hlavně na závěr ať napíše proč se na to koukal až do konce když se mu to nelíbilo - to nenapíše páč by sám sobě byl pro smích jak je ubohej že není schopen si najít cokoliv jiného jaké zábavu sám (rádio, kniha, PC, internet)

0 0
možnosti

X

4. 1. 2008 16:30
Alternativa

Nás byla skoro polovička nemocná,ale nic vážného,takže TV byla,ale Discovery,Animal Planet a National Geographic,běželi tam skvělé pořady i speciály.Bylo to zábavnější a poučnější než ty rádoby vtipné pořady na kterékoliv české TV.

0 0
možnosti

nn

4. 1. 2008 13:39
silvestr

opravuji - mladý zdravý člověk.

0 0
možnosti
JD

pedr64

4. 1. 2008 13:39
Silvestr-aneb k čemu Silvestr

Na Vánoce jsme na sebe všichni povinně hodní a na Silvestra se všichni povinně bavíme(ať už sami, s přáteli nebo s TV). To fakt potřebujete to konkrétní datum jako mustr?

0 0
možnosti

kafy

4. 1. 2008 14:17
Re: Silvestr-aneb k čemu Silvestr

Je volno :) Tak proč se nebavit ?

0 0
možnosti

nn

4. 1. 2008 13:38
silvestr - aneb...

ne každý má možnost být s přáteli, nemluvím jen o dopravě, zkuste tento den cestovat večer MHD, ale jsou lidé s určitým zdravotním problémem, odkázáni na svůj byt a tak proč ne televize. Nad tím by se měli tvůrci zamyslet. A také jsou lidi i starší, kteří už  na nějaké návštěvy po večerech nemají dispozice. To vše by měla televize vzít na vědomí. Je jasné, že mladý a zdraví člověk bez povinností např. k malým dětem či nemocnému partnerovi se půjde bavit do společnosti, nebo si společnost pozve.To ale není vzorek tel.diváka o silvestr.večeru. Ale také ani o jiných dnech.

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

4. 1. 2008 13:36
Co oči nevidí, to srdce nebolí?

Na Silvestra jsem viděl dva pořady přibližně v čase poledním. Celý večer jsem pak strávil s přáteli a bez televize, jak je mi zde doporučováno.

O tom, co vlastně v "bedně" běželo, jsem se dozvěděl až z kritiky M. Spáčilové. Sám hodnotit nemůžu.

Těžko se ale smiřuji s tím, že by třeba ČT měla vysílat nesmysly jen proto, že se na to stejně nikdo nedívá... Komerční stanice si dle zadavatelů reklamy a sledovanosti zváží, zda se jim program povedl nebo ne. Výsledky v podobě případných změn zjistíme příští rok.

I tak mi ale vrtá hlavou myšlenka, jak se na nás asi šéfové televizí dívají, když bez uzardění pustí do éteru některé slaboduchosti až pitominy, které jsou tu a tam k vidění... Jako na stádo telat? Dost možná:-).

Poslední věc - někteří lidé žijí osaměle a pro ně je často blikající obrazovka největším kamarádem a společníkem. DVD nebo knížka je také řešení, ale neměla by to být nutnost.

0 0
možnosti

Hana Dvořáková

4. 1. 2008 13:34
Silvestrovský program

Štve mě to hodně,že za stále se zvyšující poplatek dostáváme méně a méně hodnotný program.V naší rodině až na výjimky (miluji detektivky) funguje jako hodně drahý monitor.Silvestr nám zpestřily filmy na DVD,takže program všech stanic nám byl fuk.Ale je hodně lidí,kteří jsou na televizi odkázaní jako na jediného společníka a na silvestrovskou estrádu se těší.Ta by měla být zlatým hřebem celého TV roku.Jasně,Vladimír Menšík je nedostižný,ale snad se najde někdo,kdo vymyslí scénky bez vulgarit,propojovací dialogy a bloky písniček v takové směsi,aby se dotkly třeba 2 generací.Asi chci moc.

0 0
možnosti

Kolombo

4. 1. 2008 13:07
Co je proboha

na ČT "veřejnoprávního"? Proč si tuhle ubohost musíme povinně platit? Existuje něco /kromě počítače/ na čem by šlo občas prohlédnout film z DVD nebo VHS a nepotřebovat k tomu televizí? Jenom monitor, za který se nemusí platit televizní poplatky? Ne, že by byly tak vysoké, ale nechat se okrádat bandou sprostých vyděračů mne uráží.

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2991x
Autor blogu vystudoval znalostní inženýrství na FIT ČVUT v Praze. Aktuálně pracuje jako datový analytik a .NET vývojář v jedné softwarové firmě.