Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

sonatka

17. 3. 2009 1:31
jsem v šoku!

SONATA ARCTICA  - neznámá kapela, připomínající Nightwish? Co je to za blábol. Jen proto, že jsou obě kapely finské, neznámená to přece nutnou podobnost. A ta tam opravdu není, kdo má hudební sluch - slyší. Sonata má velmi osobitý styl, který se však stále vyvíjí, je to jedna z nejlepších kapel svého žánru s velmi charismatickým a  geniálním zpěvákem Tonym Kakkem, který je duší kapely, skládá, nahrává, zpívá, aranžuje a pod.  A jak se všichni mohli přesvědčit na Masters of Rock, Tony perfektně a naprosto čistě zvládne zpěv  a capela, což se o spoustě zpěváků nedá říct. Ten článek mne docela nadzvihl, je tu spoustu nepřesností, ale to je asi vždy, když se jde jen po povrchu. Jinak SA má na svém kontě 7 alb a 2 best of.

0 0
možnosti
I

Iswida

15. 8. 2008 1:32
=)

Dobrý nápad. Ale je fakt, že kdyby se v rádiu hrálo, co se líbí mě, nikdo krom mě by ho neposlouchal... O téhle kapele jsem ještě neslyšela, ale zní to dobře - zkusím od nich něco najít a možná budou mít o fanouška víc :-)

0 0
možnosti
0

007alfik

10. 6. 2008 16:05
Hodně dobrá skupina

Osobně mám nejraději "Paid in Full". Ale osobně se domnívám, že Sonata Arctica není přesně ta skupina, které by slušelo pouštění v rádiu:-) Pro mě má nádech skupiny pro fajnšmekry ;-D Tím se mezi fajnšmekry neřadím, to zase ne, ale myslím si, že kdo poslouchá běžné české komerční rádio, tak by Sonatu prostě nestrávil:-P

0 0
možnosti
JJ

honzaXY

10. 6. 2008 0:44
Vydržel jsem 30 vteřin

- víc to fakt nešlo. Pro 16ti leté to možná je nářez, ale takových komických kapel už tu bylo...  Europe, Argema, Halloween a tak, hlavně kožené bundy  a dohnat drama vlasama. Z Finska jsou originální Waltari; symphonic metal je pro trubky. Ale na tancovačku to stačí... jen to chce sérii ploužáků.

0 0
možnosti
JH

Jan Hnízdil

10. 6. 2008 16:28
Re: Vydržel jsem 30 vteřin

Neříkám, že tohle je nářez. Pokud chceš nářez, tak si pusť Alestorm nebo Opeth... Ale kdybych sem dal death metal, tak to nestráví ne 80% (jako v tomto případě), ale rovnou 99% lidí.

0 0
možnosti
T

thufir

9. 6. 2008 12:06
Sonata Arctica je neznámá kapela?

Se mi moc nezdá, tady na rádiu hey, které má po poté co nevysílá z Ostravy hodně klesající úroveň, je hrají často, triček vídám taky celkem dost...Neznámí jsou tady třeba Double Dealer.

Osobně mám raději US power metal, z Evropy poslouchám jen HELLOWEEN, STARTOVARIUS, EDGUY a AT VANCE(o téhle kapele bys mohl napsat, asi je zná méně lidí, než Sonatu). Ale jinak dobrý nápad, představit lidem metalové kapely, třeba ulovíš nějaké nové posluchače.

0 0
možnosti
MA

Mr. Attitude

9. 6. 2008 11:03
Volič Národní strany

a co takhle skladba SHY? Ta se mi zdá jednou z nejlepších...

http://www.youtube.com/watch?v=JxZcFArCeKs

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2991x
Autor blogu vystudoval znalostní inženýrství na FIT ČVUT v Praze. Aktuálně pracuje jako datový analytik a .NET vývojář v jedné softwarové firmě.