Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

k.

8. 1. 2008 15:42
máte pravdu

Nemyslím si, že byste se měl proč omlouvat. Je faktem, že katolická církev (církev jako instituce, nikoliv jednotlivci) je proti používání kondomů a stejně tak i proti potratům. Pokud někdo tvrdí opak, tak je naopak hloupý a neinformovaný on.

0 0
možnosti

Jan Dobrota

8. 1. 2008 16:05
Re: máte pravdu

Jenomže, vytrháváte věci z kontextu. O tom, článek a diskuse nebyla!8-o

0 0
možnosti

Jan Dobrota

8. 1. 2008 11:06
autor

Díky, to je dobrý, že si to uznal, je na tom pěkný, že se nebojíš..R^

0 0
možnosti
9

99,5

8. 1. 2008 9:16
Nevycházím z údivu.

Ještě u toho chybí prokurátor Urválek (ale o tom pan Hnízdil asi neslyšel) nebo namířené samopaly teroristů. Taková dramatická prohlášení se vydávají pod nátlakem. Očekával bych podstatně důkladnější rozbor onoho "omylu" a nový ucelenější názor, který samozřejmě každý změnit můžeme. Nechte si to, pane Hnízdile, projít hlavou a napište definitivní "Katolická demagogie 3". Jinak od vás nemůžu brát vážně ani KD1 ani KD2.

0 0
možnosti

vdvdvdvdv

8. 1. 2008 9:07
fdfsafasdfdsf

Ja si naopak vůbec nemyslím, že byste se musel za svuj prvni clanek omlouvat, naprosto s vami souhlasim.

Jaky je rozdil v tom, ze se stejna vec pojmenuje jinak a zobecni se? Stejny problem, ale z pohledu sirsiho nevypada tak hrozive? Vzdyt jste napsal pravdu. Psal jste o tech, kteri siri blaboly. Ti, kterych se to netyka a maji odvahu si vubec myslet neco jineho nez hlasaji jejich "vudci" by s vasim clankem meli souhlasit a ne se zastavat demagogu ve svem cele.

0 0
možnosti

michal

8. 1. 2008 12:55
Re: fdfsafasdfdsf

souhlasim.

Sila argumentu proti cirkvi ve vasem prvnim clanku stoji a pada s predpokladem ze ktereho jste vychazel, a to ze (je faktem ze) cirkev odrazuje verici od pouzivani kondomu.

Pokud je tento predpoklad spravny (ja si myslim ze na tom neco urcite je), tak dalsi vyvozeni jsou dle meho nazoru spravna a neni se za co omlouvat.

0 0
možnosti
J

jkokes

8. 1. 2008 9:07
sprostně se pokoř, Uriášku

Já si myslím, že se až tak moc sprostně pokořovat nemusíte.

0 0
možnosti

KH - ty víš kdo

8. 1. 2008 8:57
Téma je potřeba dobře znát

Je nutné ocenit odvahu, kterou jste musel vynaložit, abyste napsal tuto reakci na svůj původní článek, který byl opravdu velmi povrchní. Musím ale také řící, že byste se měl při psaní svých článků více zamýštet nad svými tématy, než je vypustíte do éteru. Někdy i dobrá snaha o nápravu může vyznít strojeně a to platí i o tomto příspěvku.

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2991x
Autor blogu vystudoval znalostní inženýrství na FIT ČVUT v Praze. Aktuálně pracuje jako datový analytik a .NET vývojář v jedné softwarové firmě.