Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
R

Ruud.forward

11. 6. 2008 13:42
Víš kulový

Prostímtě raději už nepiš o fotbale. Uvažovat stylem, že pro nás Švýcaři nebudou vážnější překážkozu může jen neznalec. Tak laskavě neexhibuj na netu, nepiš takový nesmysly. Meleš kraviny. Piš o tom, čemu trochu rozumíš. Nenapíšeš nic novýho, jenom sesumarizuješ mač, to dokáže každej. Nevím k čemu tento tvůj report je, každpodádně je úplně zbytečnej. A jinak kritizovat umí každje, vyhrálo se tak co. Češi do toho, 3 body jsou 3 body kuva!!![>-]

0 0
možnosti
PK

Petr Tenzor

12. 6. 2008 17:31
Re: Víš kulový

Takze kdo tady mele kraviny je uplne jasne po vyhre Turku nad Svycari. Svycari jsou holt hned po Rakousku nejslabsi tym ME a pokud pro nas meli predstavovat vaznou prekayku tak nechapu, jak muze nekdo jednim dechem dodat, ze myslime na postup nebo dokonce na medaile.

0 0
možnosti
JS

skalis

11. 6. 2008 9:44
studente

Mladej, když studuješ kolem počítačů, zkus napsat něco o čem jste už učili a co znáš např. jak naformátovat disk, jak vytvořit soubor, přejmenovat atd. Ale o fotbalu nepiš.

0 0
možnosti

Dalibor_S.

10. 6. 2008 16:23
Inu, sveřepý stařec se nepoučil ze zápasu s Ghanou!!!

Tehdá Plašil "podporoval" v útoku Lokvence... Taky se obávám, že Ujfaluši ještě nějakou penaltu zaviní:-/

0 0
možnosti
TT

tappat

10. 6. 2008 12:08
mily pan hnizdil

si absolutne neuvedomuje silu svycaru a podcenuje je v kazdy vete jak v clanku, tak v diskusi. Ocividne vasi pozornosti uslo, ze svycari nedostali na MS ani gol, ze za posledni dva roky dokazali v priprave porazit napriklad nizozemce a prohrali jen s nemeckem po nepovedenych uvodnich 20 minutach. Hlaska s diskuse, ze jak budeme hrat s tureckem kdyz jsme takhle hrali se svycarskem je taky usmevna, protoze uz zitra se podle meho ukaze, se svycari jsou o dost vys nez turci.

0 0
možnosti
DP

duschman

10. 6. 2008 13:01
Re: mily pan hnizdil

Nejde o to kdo je výš vůči komu, přes třetí tým se to porovnávat nedá, ale záleží pouze na tom, jaký výkon podají naši. Jestli nebudou makat jako včera Nizozemci nemůžou očekávat nějakou převahu

0 0
možnosti
MD

drbas

10. 6. 2008 11:54
po bitve je kazdej...

a ze jsi to chlapce nepsal jeste pred zapasem...

0 0
možnosti
J

janicka234

10. 6. 2008 7:28
hosi dekujeme

bylo to pekne....vysledek skoro zlaty....jen tak dal....proste....vyborna zaloha na..HOSI DEKUJEME:-)

0 0
možnosti
P

pawell1

9. 6. 2008 16:10
To snad ne...

Vážený pane kolego,většinou se jen bavím tím, co Vám podobní rádobyexperti plodí na svém blogu, v diskuzích pod ním nebo v diskuzích na různých fórech. Po přečtení Vašeho článku jsem se rozhodl reagovat:

1)možná jste Vy a spousta dalších "odborníků" očekávali jasné 3 body,ale pokud byste situaci kolem evropského a českého fotbalu,potažmo reprezentace sledoval více podrobněji, snadnou výhru jste čekat nemohl.2)rozestavení 4-5-1 rozhodně neznamená "taktiku na remízu", s vhodnými hráči lze v průběhu hry toto rozestavení pružně měnit na 4-2-3-1, 4-2-1-3, teoreticky 4-2-4. Zajímalo by mě, jak by vypadalo složení Vaší zálohy (Vámi nabízené rozestavení 4-4-2) z hráčů,kteří jsou k dispozici.3)Pokud si dobře vzpomínám, tak Švýcaři měli po jedné vyložené šanci v každém poločase(1.p Frei,2.p střela po ruce Ujfiho s následnou dorážkou do břevna), nikoliv jak píšete mnoho vyložených šancí v druhém poločase.4)Koller vám možná připadal nepřesvědčivý, ale řekněte, z čeho by Vás mohl přesvědčit...

0 0
možnosti
P

pawell1

9. 6. 2008 16:20
To snad ne... pokračování

... Z celého vašeho článku mám pocit, že fotbal sledujete nanejvýš v hospodě mezi hordou expertů a potencionálních trenérů. Nebo možná "trénujete" a "hrajete" fotbal na PC v nějakém fotbalovém manažeru nebo "simulátoru". Nebo že by to říkal pan otec?

Nejsem fanda Karla Brucknera (naopak si myslím,že už naší repre dal co mohl a je dobře,že po Euru končí). Ani si nemyslím,že náš sobotní výkon byl něco vyjímečného. Rozhodně je co zlepšovat. Ale v tuto chvíli je důležité, že máme tři body a můžeme v klidu potrénovat, poučit se z vlastních chyba s nadějí vyhlížet další zápasy a věřit, že nedostatky minimalizujeme a s Portugalskem předvedeme lepší výkon a uhrajeme bod nebo tři.

0 0
možnosti
MP

Holy Diver

9. 6. 2008 15:45
Můj pohled na hru zálohy.

Galáska hodnotím dobře za defenzivní činnost. Dopředu byl vždycky slabší. Jarolím hrál v první půli vcelku dobře, ve druhé jakoby totálně fyzicky odešel. Sionko byl asi skutečně nejlepším hráčem zápasu v poli. Polák mne zklamal, proti Skotsku v přípravě se mi líbil, proti Švýcarsku by tragický. Plašila nehodnotím, protože tenhle Klekiho mazánek je mimo jakákoliv hodnotící kritéria. Co jsem ho kdy viděl hrát v repre, tak to byla tragédie a s ním v sestavě jsme vlastně od začátku vždy hráli o deseti. S jednou vyjímkou: v Mnichově proti Německu hrál velmi dobře.

0 0
možnosti
DP

duschman

9. 6. 2008 13:21
Úroveň nevalná, sem tam nějaká ta zkomolenina...

Alespoň tu byla snaha vyjádřit svůj vlastní názor, i když  dosti dětinský a povrchní. Například s tím Kollerem mne to opravdu pobavilo. ;-D Ono je totiž těžké být na hrotu uplně sám, když tě nikdo pořádně nedoplňuje nebo když nedostáváš pořádné balony ze zálohy. Koller dojel na tragickou hru zálohy. Ale zajímalo by mne, zda sis všiml jeho defenzivní práce například při bránění stadardních situací? ;-D Očividně ne....

0 0
možnosti
JM

pitula

9. 6. 2008 15:26
Re: Úroveň nevalná, sem tam nějaká ta zkomolenina...

nech ho, je to ještě dítě

0 0
možnosti
A

agoj1

9. 6. 2008 12:33
Jedině Péťa tankista

Zaslouží absolutorium, na to nemá Kleki Petra žádný vlivR^

0 0
možnosti
  • Počet článků 50
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2991x
Autor blogu vystudoval znalostní inženýrství na FIT ČVUT v Praze. Aktuálně pracuje jako datový analytik a .NET vývojář v jedné softwarové firmě.