Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Přestože používáte rozum a máte dobrou paměť, zapomněl jste na to základní. Politiky nevybírá UÚV KSČ, ale my voliči a ne marťani, i když by se leckterý politik s nimi rád spojil8-o

2 0
možnosti
Foto

Myslíte demokracii?  Ta prohrála v tom okamžiku, kdy politici zjistili, že mohou své voliče uplatit penězi, které jim před tím ukradli.

0 0
možnosti
Foto

Přesně popsáno. Dokonce jeden z náměstků již oznamuje, že stát bude zajišťovat lidem práci. Netuším, zda tím myslí uranové doly, nebo převýchovné tábory, ale rétorika je velmi podobná té minulé. A již se chystá zákon o státních služebních prominentech.... vše tu už bylo, vše známe. A konce takové politiky také.

1 0
možnosti
JSS

Někdo nás musí řídit....

Ovšem  máme už zasloužilé u politiky - ono se jim nádherně žije. Zodpovědnost - jaká ? Žádná. Když jdou ztráty do miliard, tak se o tom neví nebo až když je vychladlo, tak se jen zmíní a jde do ztracena. Tak to běží 25 let !!

K zasmání - oni řeší 1% navýšení platů když mají kolem 100 tisíc. Navolili jsme si je a oni se nepustí. Hledají slepé cestičky d pekel -jak např. ten zatracený Amazon. Aby se podpořil jedinec v živnosti, fabrička vzniklá z ničeho - ani náhodou!

2 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik