Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výstižné, není co dodat. Karma.

0 0
možnosti

Pane rybáři - autore ..... nedávno mjse jednomu Vašemu příspěvku udělil karmu (A RÁD). Tentokrát však mám s Vámi VÁŽNÝ PROBLÉM.Rv

2 0
možnosti

Nejste Vy ten Jansa z motoristické redakce ČRo? Taky vede takové kecy a taky má problém s naprosto běžným a správným jednáním našich řidičů. Jinak jsem Blíženec a někdy se Vám moje výplody líbit budou a jindy ne. Tak je to naprosto normální, přesto děkuji za karmu, kterou jste mi dal, ač nevím, o který článek se jednalo.

1 1
možnosti

Krym si odhlasoval připojení k Rusku ? Ale, ale....a ne až po obsazení Krymu ruskými vojáky?A to je rozdíl pane.Píšete, že chcete používat zdravého rozumu.

3 6
možnosti

Vy nevíte, že na Krymu jsou ruské, předtím sovětské vojenské základny. Jsou tam desítky a desítky let. Obyvatelstvo je z 90% ruské ne ukrajinské. A po 97 % času, byl Krym součástí Ruska a byl i Autonomní republika, což kyjevským pučistům vadilo.

0 0
možnosti

P26a22v21e83l 30Z70á73c72h80a

22. 12. 2014 23:26

Stejne je zvlastni, ze tak nenavidite ukrajince, ale na druhou stranu milujete rusy

2 0
možnosti

Ani jedno, ani druhé. snažím se být sám sebou a mít pouze svůj názor. Nikoho nenávidím a miluji pouze ženy.

10 2
možnosti
Foto

Vás řídí Zaorálek? 8-o

2 2
možnosti

Napsal jsem svůj názor, nikoliv Zaorálkův, nikdy jsem jeho stranu nevolil a je mi za něj stydno.

4 0
možnosti

Jednoduše řečeno, běžný Ukrajinec se neměl nijak skvěle předtím, a nebude se mít dobře ani teď, protože přišel o svoji, byť leckdy chatrnou, jistotu. Je jen nechtěným pěšákem na šachovnici v partii, kde nikdo z hráčů nedokáže dát šach-mat, a nemá sílu ani na remízu.

Ve věci letu MH17 dostáváme z médií tolik jednoznačných informací o vině Ruska či povstalců, že se i bez znalosti věci nabízí jasný fakt, že pravda je úplně jiná. S největší pravděpodobností jsme svědky dosud trvající války zpravodajských služeb, protože nikdo nevylezl v dnešní době satelitů s něčím jednoznačným. O to překvapivější je, že mlčí i Holanďani, jichž se to týká nejvíc. Jako by se něčeho báli, anebo mlčet museli.

13 2
možnosti

Mám stejný pocit, ale jsou to jen spekulace.

10 1
možnosti

Je to takový ten alternativní, či spíše svérázný výklad dění. Něco jako: naprosto netuším o co jde, ale Putin řekl referendum, tak je to referendum, Putin řekl zabíjeli policajty, tak zabíjeli policajty.

4 8
možnosti

Kde žijete, Vy jste úplně mimo. Máte pomatenou mysl protipunovskou propagandou. Pan Putin, který je mimochodem mým vrstevníkem, nikdy nic takového neřekl ani neinicioval. Ti zabijáci v Kyjevě byli obyčejní zločinci a my jsme je ještě  léčili.

11 3
možnosti

Chapu lidi, co stoji na strane Ruska. Ovsem predstava, ze to letadlo sestrelili Ukrajinci a jeste navic zamerne, je dosti chora. nepochopim, jak nekdo muze takto uvazovat.

4 3
možnosti

Tohle jsem neřekl. Sám jsem zvědavý jak to dopadne.

4 0
možnosti
Foto

Tak tak, to je přesné. Karma R^

7 0
možnosti

J50i37ř37í 97S30o73c68h25o43r

22. 12. 2014 22:34

Co je to za bludy, oblast Dobasu je na tom hůře než např. Ostravsku nebo v minulosti Porůří. Zastaralá, neefektivní a ztrátová.

0 2
možnosti

Je to jen blog. Nejsem novinář a nemusím být přesný. Já si nemyslím, že průmysl je ztrátový, naopak, kdo něco vyrábí, byť by to byly jen tanky, je daleko větším přínosem než obyčejný tlučhuba, který v životě nic nevytvořil

4 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik