Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Krom toho, že je to zbytečná slátanina, píše se "Sovětský svaz", nikoliv "Sovětský Svaz".

0 0
možnosti
MP

Má Hitler v SRN mauzoleum a sochy?

0 0
možnosti
TH

To opravdu malokoho napadne. Rv

0 0
možnosti
JR

J82a63r90a 49R79a45n94k

31. 10. 2015 4:52

Moc se mi libila Vase veta "cely svet to vi".....jak to vite? Ja ctu zpravy z celeho svetu....denne, dlouho do noci DW, BBC a dozvidam se neco uplne jineho....cim Vas to opet "soveti" ve Sputniku krmi?

1 4
možnosti
VM

Paní Rank,jste trapná,to,že někdo necítí nenávist k Rusku,neznamená,že čte Sputnik,natož Aeronet.Vaší inteligenci asi uniklo,že v dobách totality byl Sputnik velmi odvážný,na rozdíl od svazácké Mladé fronty,která se bála psát pravdu i v dobách revoluce.

Že je Sputnik proruský,je logické,vzhledem k tomu,že je to ruské médium.

V politice je zvykem,že jedná každý s každým,pokud se nejedná o zvláště brutální diktaturu.Je zajímavé,že Vám vadí režim v Ázerbajdžánu,např,ne,že bych si o Alijevovi dělal iluze,ale nečetl jsem od Vás,humanistů,kritiku na S.Arábii a její činnost v Jemenu.Chcete snad říci,že S.Arábie je demokratická a že jí záleží na Jemencích.

Buď máte černobílý pohled,stejně jako bolševici,jen opačně,pak je Váš rozhled velmi omezený,nebo jste pokrytecká.

6 0
možnosti
VM

Tak Němci na politiku Hitlera doplatili,Rusové se za Stalina stali velmocí,i když řada států,která do té doby patřila k Západu na to doplatila.

Jistě,Rusko je velmoc,a chová se arogantně,ale tj.velmocenská politika,nemyslete si,že USA jsou lidumilové,podobné pohádky,jen opačné,nám cpali soudruzi.

Pochybuji,že by Putin,ať je jaký chce,měl zájem  napadnout jakýkoliv členský stát NATO.Že si chce udržet vliv ve státech bývalého SSSR,je logické,svět byl,je a bude rozdělen.Nikdy nebyla jedna jediná velmoc,to prostě není možné,neboť žádná velmoc není tak silná,aby vládla celému světu.

A hrozně se mi líbí,že dnešní rádoby pravičáci používají ve spojení s Ruskem,výrazy:imperialismus,fašismus,revanšismus,které myslí hanlivě,podobně se chovali komunisté,když psali o USA,zajímavé,ne?

4 0
možnosti
SB

Je jen jeden ruský imperialismus, a sice ten tradiční. Carský imperialismus přešel v sovětský, sovětský imperialismus přešel v putinovský, ale je to jedna a tatáž záležitost v různých podobách.

Konec konců Rusko se vrátilo k melodii bývalé sovětské hymny. Německo sice také má stále stejnou melodii hymny jako v dobách Hitlera, ale je tam jeden rozdíl: Sovětská hymna byla zavedena již jako komunistická, zatímco německou hymnu napsal již v roce 1797 Joseph Haydn. Neboli ruskou hymnu napsal kovamý komunista, německou jeden z největšího géniů období klasicismu.

7 10
možnosti
PB

...... já porád v čem je ten rozdíl ?!,- no samo sebou,- je to v hymnách !!!

4 1
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik