Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Postavit a zajet větší kolektiv lidí pro novou nebo rozšířenou výrobu není jednoduché a nelze to udělat za měsíc. I za mého mládí sehnat odborníky nebylo jednoduché, stavěly se pro ně byty, ubytovny, podporovala výstavba rodinných domků aj. Otázka je taky kolik firmy v zóně u Žatce v polích nabízejí?

0 0
možnosti
JS

V lednu tohoto roku měla Česká republika 630 tisíc nezaměstnaných. Ujišťuji Vás, že je mezi nimi mohutná řada lidí, kteří něco umějí a mají i chuť pracovat. A existuje také mohutná řada lidí, kteří tvrdí, že lidé, "kteří něco umějí, jsou zpravidla zaměstnaní nebo podnikají" – jinými slovy – označují většinu nezaměstnaných jako lidi, kteří nic neumí a nemají chuť pracovat. Takové paušalizování je typickým rysem určité bezcitnosti naší pravice, která sice nahlas hovoří o individualismu, ale v osobním životě tito lidé prosazují názorný kolektivismus – elitní bydlení, elitní školy a kluby úspěšných…

Úspěšní lidé, kteří mají rádi schopné nebo dokonce schopnější pracovníky, než jsou oni sami, musejí být zároveň velmi pokorní. Právě proto máme tolik nezaměstnaných odborníků – pokora totiž v naší podnikatelské sféře chybí. Představitelé naší pravice by nejraději zrušili naprosto všechno, co negeneruje zisk, protože zisk je pro ně měřítkem potřebosti.

Klamání zákazníků se v naší zemi stalo doslova normou – klamání zákazníků je totiž velmi ziskové. Nekritizujte nápad, který se snaží tomu zamezit, kritiku si zaslouží ti, kteří tento stav způsobili.

0 0
možnosti
DM

Dlouhodobe nezamestnany odbornik neexistuje. A tento stav nezpusobila pravice, ale socialiste z mnoha stran, ktere tu od roku 1990 vladnou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik