Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

K EU to je na dlouhe lokte .. ale co se tyce cisla 250.000, prijde mi silene nizke

0 0
možnosti

Takový byl původní vládní návrh a je to fakt.

0 0
možnosti

Dobry clanek. Skoda jen, ze se svobodni opajeji toliko teoretickou cinnosti.

0 0
možnosti

Ano, někdo by už měl pořádně zorganizovat podpisovou akci na vyhlášení referenda o vystoupení z EU.

A měly by se k tomu spojit všechny síly, které to tak dnes cítí, nemá smysl, aby někde u dřevotřískového stolečku postávali dva rozpačití červenající se studentíci ze Svobodných a nabízeli ušmudlaný papír k podpisu.

Chce to nějakého Martina Konvičku, který bude ještě ráznější, ještě nekompromisnější než ten stávající Martin Konvička, který to dokonale vysvětlí a zorganizuje podpisová místa po celé republice.

A že bychom už ale po vystoupení z EU nedostávali dotace? Já mám pocit, že absťáky u drogově závislých se dají snad léčit Metadonem, tak bychom pro ty nejhorší případy mohli na nějakou dobu vymyslet nějaké atrapy dotací v rámci našeho státu, ne?

A že Kalousek na DVTV nazývá bolševickým buranstvím, když nechceme ručit Řekům 4 mld, protože jsme za dobu v EU od nich přijali jako čistí plátci cca 400 mld? A víte co, pane Kalousek? Já budu po vystoupení z EU souhlasit s tím, abychom si přidali těch 400 mld ke svým stávajícím dluhům a postupně to do EU pěkně všechno vrátili.

6 0
možnosti

Děkuji, paní Nečasová, opravdu nemohu hovořit za vedení Svobodných. Nejsem ani členem. Více méně s Vámi souhlasím, ta akčnost vedení tady chybí. Uvítal bych větší entuziasmus, víc argumentace hlavně z řad vedení Svobodných a zvlášť pana Macha. Já se jen snažím Svobodným trochu pomoci a doufám, že se na mne pan Mach pro to nezlobí.

0 0
možnosti

Který stát bude další ? Německo prakticky získavá bez boje to , co Hitler přešustroval. Ještě Vám to nedošlo ?[>-]

4 1
možnosti

Tak to mi fakt nedošlo;-D

1 0
možnosti

V55á48c81l59a85v 86M53a89c63h

14. 7. 2015 21:16

Referendum o vystoupení nemá smysl pokud mu nebude předcházet poměrně rozsáhlá osvěta - a tím nemyslím současnou korektní propagandu v mainstreamových médiích. Nebo dokud se nestane opravdu velký průšvih.

0 0
možnosti

A není velký průšvih Řecka už tady?

0 0
možnosti

Máte tam dost pravdy, s něčím by se dalo polemizovat, ale je tady bonzák Dostálek, tak se dekuju.;-)

3 0
možnosti

P90a45v36e20l 52K71u47l55a

14. 7. 2015 21:13

Dostálek? Kterej to je?8-o:-)

1 0
možnosti

Z EU je nutno vystoupit.

Co nejdříve.

8 0
možnosti

J24a34n 11R84á40ž

14. 7. 2015 19:15

Řecko se stalo protektorátem Německa a tím se popřelo vše, co sloužilo jako vějička vstupu nových členských zemí do EU. Naplnilo se tak vše, před čím Klaus varoval, když se uzavírala Lisabonská smlouva. EU zna!ená ztrátu státní suverenity. Merkelová nechce zachránit Řecko, ale chce za každou cenu zachránit Euro i když tím Řeky uvrhne do naprosté bídy. Bez společné měny by totiž neměla páku na vzpurné země. Např. kdyby mělo Maďarsko Euro, nemohl by Orbán dělat efektivní politiku hájící maďarské národní zajmy, jako dosud a Maďarsko by se stalo stejným protektorátem Německa, jako teď Řecko.

20 0
možnosti

Mám přesně stejný názorR^

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik