Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jen poznámka .... není pravdou, že u nás uprchlíky nemáme. Máme jich víc než je zdrávo. Alespoň dokud zůstáváme součástí EU. Je to stejné jako bychom si v jižních Čechách libovali, že tu žádní nejsou a vy byste jich měli na SM statisíce. Státy EU se jako samostatné státy jen tváří, ale veškerá legislativa je EU podřízena a tedy je třeba je vnímat jako jeden celek.

0 0
možnosti
Foto

Vidět v některých lidech nácka a být přitom sympatizantem Svobodných, no to je k zamyšlení. Rv

0 0
možnosti
Foto

On je pan Štern příznivcem Svobodných? To se mi nějak nezdá.

0 0
možnosti
Foto

Nemám rád nadpisy, v nichž je tolik chyb, že si je musím přečíst podruhé a pomalu, abych pochopil jejich smysl.

0 0
možnosti
Foto

Jardo, nevim, ale xenofob snad v Cesku ani neexistuje. Je to jenom naleplka, kterou lide oponujici hromadne migraci dostavaji. Oni se neboji  neznameho, ale naopak znameho. Je treba se zadivat do sousednich statu a xenofobie okamzite prestane platit. Jsou tim vinny oci, usi a mozek jednotlivcu. Cili ja bych tu pasaz s xenofobii uplne vypustil. Mimo jine, ten zpevak o kterem mluvis, je podle mne vlastenec.  Slysel jsem jen jednu pisnicku, bohuzel nemam cas ho googlovat, jmenovala se "Zustan mi domovem". Co je na tom exenofobniho by me zajimalo?. Ale laska k vlasti tak, jak jsme byli my vychovani se dnes nenosi. Jde tu o vic. O vyhubeni narodniho citeni, hranic a historie o kterou se kazdy narod opira. Jde tu o naproste slouceni blbecku s IQ =10 s inteigenci. Inteligence a intelect jsou uz neprijatelne a dele to bude trvat, vymizi uplne. Tak to je muj nazor priteli. Cechy se brani dost vagne, pPolaci jednaji. Zase to zacne v Polsku, jako kdysi solidarnost. My jsme vzdy pozadu.

2 0
možnosti
Foto

Bojí se neznámého, protože o tom moc nevědí a jsou vyplašení jak mohutným davem migrantů, tak i nedávnými atentáty. A pak samozřejmě celkovou situací kolem této záležitosti.

0 0
možnosti
Foto

K37a96r45e67l 37R93a63d74a

5. 12. 2015 3:31

Sice jste tu typologii mírně nezvládl, ale nevadí.  Náckovské chování je vidět víc u sluníčkářů, nedejte na hezké řeči. Jim jde o koryta.  Ti kterým se říká xenofobové se v rámci sebeobrany k náckovství musejí teprve propracovat. Na to, že v obyvatelstvu tvoří kolem 80% jsou pozoruhodně neakční a stále v defenzívě. Chybi jim ta lupičská dravost, což je mylně vydáváno za vlastnost negativní.  Hlavně, pokud jste opravdu realista, snažte se to tajit. Jste v ještě menší menšině než sluníčkáři a až půjde do tuhého, smlsnou si na vás všichni.

1 0
možnosti
Foto

Promiňte, ale máte v tom poněkud hokej. Vždyť přece "sluníčkář" už pro svou samotnou podstatu nemůže být náckem. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Pro sluníčkáře jsou xenofobové a fašisti všichni, kteří nesdílejí jejich hodnoty. Oni pojem realista neuznávají. Proto nesouhlasím s tvrzením, že jsou demokraticky založení.

3 0
možnosti
JR

J30a41r67a 31R18a26n73k

5. 12. 2015 3:09

Tak aspon jedno mame diky panu Zemanovi vyresene, jeho 10 milionu volicu....az na par kavarniku, vi presne, kdo je slunickar a kdo je xenofob, konecne jsme se pohnuli v tech zmatcich, apson nekde jsme se Zemanem za jedno:-(

0 0
možnosti