Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Mimochodem - nestává se Vám, že po vložení některých slov - hlavně jmen, která mají nějaký vztah k tomuto médiu - se Vám diskuzní příspěvek nezobrazí hned, ale se zpožděním, nebo dokonce vůbec? Právě teď koukám, že můj předchozí příspěvek se jménem tiskového dohledu se nezobrazil...

1 0
možnosti
LV

Trvalo to 2 minuty :-)

0 0
možnosti
LV

Mám podobné zkušenosti, a nejspíš i spousta dalších blogerů a diskutérů. Podle mě velkou část maže automat vyhledávající "sprostá" slova, a další podstatná část se maže po stisku tlačítka s vykřičníkem. Prostě se někomu nelíbíte, tak Vás napráší a Bangovi Vás smažou. Oni to snad ani nečtou, to není v lidských silách.

Ergo, nejspíš to ani není nic proti Vám osobně, prostě jen používáte "nevhodná" slova, nebo prostě někoho anonymního se - víte, co... :-)

0 0
možnosti
JS

Evropsky socializmus si rozvracet nenechame! Nemecka policie provedla ve stredu 13. cervna 2016 celostatni razii zamerenou na internetove clanky, kriticke k soucasne politice vlady, ktere byly byly oznaceny za rasisticke a xenofobni. Akce byla koordinovana federalni kriminalni policejni agenturou BKA a probehla ve 14 spolkovych zemich. Tyto internetove diskuze jsou ilegalni podle Nemeckeho Spolkoveho Zakona.Podle spolkoveho ministra Thomase de Maiziere tento postup dokazuje dererminovanost spolkove vlady odhalit a zneskodnit jakekoli pokusy zneuzit socialni media k porusovani platnych zakonu.

1 0
možnosti
VK

Pane Hlubku, u prvního příspěvku jsem byl proti Vám v opozici, pak jsem si šel zasportovat, takže jsem už diskusi nesledoval. Osobně se mě Váš příspěvek nijak nedotknul a považuji ho za hloupě smazaný. Poslední dobou mám velké výhrady k práci administrace. Dávám karmu, i když vám bude houby platná.R^

3 0
možnosti
VK

Dodatek: ostatní nekomentuji, neznám kontext, za což administrativu také často kritizuji. Naše komunikace však byla totálně fér.

1 0
možnosti
Foto

Ano, Jaromíre, je to tak.

3 2
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik