Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

2. 5. 2014 12:36

Vy vlastne lkate nad tim, ze EU nema pravomoci udelat poradek v nejake clenske zemi. Bohuzel, nema. Kdyby mela, lkal by zase nekdo jiny.

0 0
možnosti
TH

Ja bych si tu Lidsabonskou smlouvu radsi nejdriv dopodrobna precetla, nez budu nadavat. 

A volit vstup do EU kvuli tomu, ze by mohli zatnout nasim politikum tipec?  To si hodne protirecite. On to za nas nikdo  delat nebude. Nebo chcete ab EU delala nase vnitrni veci za nas? Ja ne.

0 0
možnosti
VJ

Můžeme si zvolit, kdo nám bude vládnout...bohužel 3/4 tohoto národa zřejmě před každými volbami podstoupí lobotomii a opět zvolí ty samé zloděje, kteří je odrbávali. Těžko si za takovou blbost zasloužíme něco lepšího.

Není to vina Bruselu nebo EU, je to chyba nás všech, kteří máme volební právo, ale hlavně těch, kteří tam ty zloděje drží...kdo jsou ti voliči ODS, ČSSD, KSČM, TOP09, stran, které nás tady dokolečka stříhají jak ovce?

5 0
možnosti
AT

Dočetl jsem pouze k větě " ... DPH neexistovala ... "  ;-)

2 0
možnosti
Foto

>>Přirozená lidská práva jako například právo na majetek a jeho ochranu, právo bránit sebe a svou rodinu, právo nevypovídat proti sobě svým blízkým byla potlačena<<

To je lež.

2 2
možnosti
JT

bohužel ne. I když ne doslova. Povinnost vypovídat v případě přestupku jako majitel vozu je prvním prolomením. V případě zkoumání před finančním úřadem je povinnost důkazního břemene o nevině na straně obviněného, navíc obviněný nesmí vidět spis který na něj fin.úřad vede. Právo chránit sebe a svou rodinu je potlačeno ustanovením tzv.přiměřené obrany. Jak mám vědět, že mě jdou " jen okrást", když jsou třeba o hlavu větší a jsou tři? 

samozřejmě jsou tyto argumenty hodnotitelné podle úhlu pohledu, nicméně opravdu už tato práva v plném jejich slova smyslu neexistují.

2 1
možnosti
JH

Místo basy, prachy.

Krátké, výstižné, i když ne nosné téma bogu R^

0 0
možnosti
JN

ano a v té strašné době má internet a blog každý... hrozná diktatura konzumu

2 0
možnosti
Foto

Jenže co s tím? Podle výsledků voleb to většině vyhovuje. Diktatura rozumu?

1 0
možnosti
KV

Jak říkal Václav Havel, budou vás strašit nezaměstnaností, budou říkat, že chce obnovit kapitalismus. Nevěřte jim.!!

5 2
možnosti
JC

Pan Havel byl vůbec vtipálek ...;-)

1 1
možnosti