Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J70a30n 74R49á22ž

31. 5. 2015 12:45

Jen jste potvrdil názory p. Hampla o důvodech, proč Svobodní nemají volební pitenciál!

Dokud budou v SSO převažovat utopistickè pseudoliberalní názory, které prezentujete ve svém článku, budou Svobodní stále kolísat pod prahem volitelnosti.

Ja jsem pravicový liberál, ale realista. Takže i když, jako mnoha pravičákům, mi chybí důvěryhodná strana tvrdě hájící suverenitu občana a na mezinárodní scéně i suverenitu státu, Svobodní nejsou, pro všude na světě mrtvý libertiánský dogmatismus, mým šálkem kávy. Bohužel!

1 0
možnosti
Foto

To, že mezi členy ODS je pár pravicově smýšlejících výjimek, z  ODS nedělá pravicovou stranu.

2 0
možnosti
SN

:-)  Vám se nelíbí současná vláda? Mně ano! Po tom co tu napáchal Kalousek se svými kumpány, je to zlaté! COsi se hnulo. Včera jsem poslouchal Fialu na sjezdu ODS.......jediný program strašit lidi, bo oni to myslí dobře ! A antibabišismus, další program! Hlavně nezatěžovat lidi správným výběrem daní! Kdo se jim dokáže vyhnout je geroj, protože tento národ je poctivost sama a Babiš je chce výběrem daní zničit!  Pokud lidé nemají krátkou paměť, tak musí obě strany ODS i TOP, kdyby hned fúzovaly, tak do kytek !  !!!!!!

2 6
možnosti
MS

Jistě, konečně vláda, která rozhazuje plnými hrstmi, to se vám líbí. Hlavně ať vy máte co největší důchod a po vás potopa, co ? Rv:-/

3 2
možnosti
JO

Myšlenka dobrá, ale tuším, že skutečně pravicoví voliči tu většinu nedají.

2 0
možnosti
MN

A Vy si, pane Hlubek, dovedete představit, jak u velkého oválného stolu budou na jedné straně sedět Mach, Zvara, Pajonk, Smetka, Payne a možná Jedlička a na druhé straně Fiala, Zahradil, Kupka, Tošenovský, Stanjura, Kubera.... Jediné, co bych si snad dovedla představit je, že by si spolu pokecali u piva Pajonk s Kuberou, protože v těch pořád ještě zůstala velká porce normálního člověka se selským rozumem. A to je tak všechno.

5 0
možnosti
JR

J97a48n 60R42á52ž

31. 5. 2015 12:46

Moc dobře jste to vystihla!

0 0
možnosti
Foto

Pravice by se měla především očistit od kmotrů a mafiánů.

Ono je totiž dost nepřesvědčivé, požadovat daňové úlevy pro schopné a pracovité, když velká část z nich se pak ukážou jako vyčuraní hochštapleři.

Dokud pravice jasně neoddělí veksláky od podnikatelů, nebude mít na politickém výsluní moc šancí.

7 0
možnosti

Někdy člověk nemusí dočíst ani perex, aby věděl, že má co dělat s falešným pravičákem a s levicovým myšlením.

Pak samozřejmě mne udivuje starost o ODS.

Já ji zakládal v malém...

3 1
možnosti
JH

Omlouvám se, ale mám obavu, že jsem Vašemu textu docela neporozuměl. Nemám starost o ODS, ale o naši společnost a kdyby byl pán tak hodný a osvětlil mi falešné pravičáctví s levicovým myšlením, kvitoval bych to s povděkem.

6 0
možnosti
PJ

Zbytečná práce, ty parlamentní jsou infikované neomarxismem. V podstatě tu máme vládu jedné strany, i když v parlamentu je jich několik. Jak jsem řek, zbytečná práce.

5 2
možnosti

To asi bude trochu jinak, že? My si to komunistické myšlení stále neseme v sobě!

1 0
možnosti
MD

Clovek rekne nerealne a soucasne se v nem roztoci kolotoc proc je tak to dobre a proc neni. Navic obrovske tlaky z EU, rusko-americka konfrontace a EU do ni zatazena. Neni doba pro klasickou pravici. Navic sjednoceni v ceskem prostredi. Snad az casem. Nejdrive ze sebe potrebujeme setrast EU.

2 1
možnosti

Evropská unie jako nejen ekonomický celek, ale i politický celek, je pro naše přežití nezbytná!

Není doba pro pravici? Naopak! Nic nepotřebujeme více než konzervativní pravicové myšlení! To zde totálně chybí!

0 1
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik