Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Víte, pane Hlubku, nepřeji vám nic zlého.  Tedy ani to, aby vás někdo naboural a udělal z vás doživotního mrzáka.  Mělo by to však jednu výhodu: pochopil byste, že to povinné ručení nechrání ani tak pojištěného, jako poškozené.  On ten šofér nikdy nebude mít na to, aby vám zaplatil bolestné, ztížené společenské uplatnění a platil doživotní rentu. A to nemluvím o případu, že si dovolí při té nehodě zahynout.  Nebo že vás bude takto zmrzačených pět.

  Teprve v tom okamžiku by byla zřejmá účelnost povinného ručení.  (Doufám, že to není příliš náročné na vaše mozkové závity.)

0 0
možnosti
JF

J79a40n 51F70r12o67l33í95k

6. 11. 2013 15:29

Občan samozřejmě může "něco" dělat a ne jen brečet na blogu. Dostal jsem nový výměr a zdražení o 150 kč. Okamžitě píšu výpověď smlouvy a pověřuji svého dealera uzavřít smlouvu novou. Možná na tom i vydělám (zatím to tak vždy bylo). A když ne tak mám alespoň dobrý pocit, že jsem se snažil a nechoval se  jako ovce. Když mě někdo zdraží své služby (elektřina, plyn....) vždy reaguji. Pouze u vody a popelnic musím strpět monopolní chování naší sociálně demokratické Onderkovy municipality.  Tomu to mohu spočítat jen při volbách.

0 0
možnosti
JH

Nepovažoval jsem za nutné se o tom zmínit. Taky to mám v úmyslu, ale pořád je to z deště pod okap. Nemohu říct: Já s vámi končím a plaťte si ty vaše chráněnce z čeho chcete.

0 0
možnosti