Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Mluvíte mi z duše.

0 0
možnosti
PK

Socialismus skutečně chtěl trvale růst, protože Západ byl stále vpředu. Jak se mu to dařilo nebo nedařilo je druhá věc. Široké vrstvy si mohly koupit výrobky, které zásadně zlepšovaly jejich život - narodil jsem se v bytě bez koupelny a záchodu. Pak přišly pračky, ždímačky, lednice, náhrady topení v kamnech, televize, magneťáky, motorky, auta atd. Po všem se většinou zaprášilo.

Dnes je úplně jiný systém. Chtějí lidé, aby počítač vydržel patnáct let, když za dva roky je dědeček? Chtějí bílí Evropané šít boty a šaty? Myslím, že ne.

0 0
možnosti
JH

Máte pravdu, bílí Evropané nechtějí a jsou rádi za ten socialismus, ale to se nám vymstí. Já jsem se narodil v pekárně, zda tam záchod a koupelna byly, nevím, ale vím, že ženy praly na valše. O tom ale článek není, není o potlačení technického pokroku, jde o zničení práce našich předků, kteří usilovně bádali a vymýšleli aby jejich úsilí nakonec vešlo v niveč. Vybudované posice opustili pod tlakem novodobého enviromentálního náboženstvi a přepustili je nové šlechtě vševědoucích sociálních "inženýrů", kteří jim regulují život od narození až do smrti.

1 0
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1232x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik