Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Je zajímavé, jak Jaromil Kličkuje a lže....takže na MS v jakémkoliv sportu nás vždy reprezentovali profesionálové. Ať se jednalo o hokejisty, fotbalisty, atlety, cyklisty apod. A to jak za Československa od 1918 - 1938, tak za komoušů. :) Ale Jaromil bude tvrdit, že modrá je bílá :d

3 0
možnosti

J51a44n 57Š80u76r61c

6. 7. 2015 10:48

Máte pravdu Martine, vždyť za komoušů třeba i fotbalisté Dukly Praha kteří za Duklu hráli v lize v 50, 60 a 70 letech (Vacenovský, Pluskal, Masopust, Viktor, Novák, Brumovský a další), kteří vyhráli 11x mistrovský titul a pohár v Ameirce byli profesionálové. Důstojnické hodnosti měli jen propůjčené. A to už nemluvím o Spartě, Slovanu a Interu Bratislava a jiných ligových klubech. Všechny mančafty i za komunistů v naší fotbalové lize byli profesionální. Petřík jenom píše bláboly a kecá jak je to u něj normální. Je tady jen taková směšná postavička. Nic o tématu neví, ale žvanit o tom nesmysly to umí. Podle něj se dělal sport jen pro čest a ne za peníze jak on si tu dobu prý pamatuje. Za čest hráli možná jen malí žáčci a dorostenci, ale i oni dostávali po zápasech párek a limonádu. Tak ať raději Petřík zmlkne a nedělá sám sobě ostudu.

2 0
možnosti
FS

Nějak nám ta vedra zlobí postarší pány, zdá se. Minimálně tedy petřík a Hlubek se zdají před kolapsem.

Chlapi, copak neposloucháte varování lékařů? Neměli byste své notně omšelé mozky vystavovat slunci a větší námaze. Pak to takhle dopadá. :-/

7 0
možnosti
JD

Jen příklad pro Petříka, aby viděl jak moc "okrádá" Kvitová Česko.

Za svoji kariéru vydělala zatím jen na Prize money dle http://www.wtatennis.com/players/player/13403

18,5 milionu dolarů - měřeno dnešním kursem cca 450 milionů korun. Ovšem rezidentem Monaka je cca rok a půl, tzn. VELKOU VĚTŠINU z těchto peněz buď danila rovnou v zemi ve které je získala neboť takové jsou zákony daných zemí nebo je danila v ČR, tzn. na daních, nemocenské, soc.a důchodovém pojištění odvedla víc než kdy Petřík byl vůbec schopen vydělat a její přínos i do ekonomiky této země je nesrovnatelný s nějakým vaším titulem za známky. (Což je to jediné co je na vás ke gratulaci)  

A jeden příklad bokem - např. Jágr od roku 1990 v NHL a Rusku vydělal jen na platu přes dvě MILIARDY. A z těch v Česku třeba nezaplatil ani korunu. 

Stejně jako tisíce dalších sportovců vydělávajích peníze jinde. A tvrdit, že je to jejich rozhodnutí a že ty daně tam platit nemuseli, tak sorry Petříku, ale to je projev úplné neznalosti. 

To co jste předvedl v této diskuzi je těžká neznalost toho o čem chcete psát.

5 0
možnosti
Foto

Pane autore, Petra Kvitová reprezentuje jen sebe. To že si jí obecně lidé přivlastnili, není její problém. To co se jí přihodilo včera je jednak normální záležitost každého sportovce, speciálně individuálního sportovce, kdy se stává, že prostě přijde výpadek. U Petry to má ale ještě jinou rovinu. Já se sice nevyznám v tenisu jako sportu, ale něco vím o psychice a tak mohu říct, že Petra trpí syndromem vyhoření. Je to evidentní a v rozhovoru ze včerejška to fakticky potvrdila. To že měla měsíční pauzu nic neřeší. Takový syndrom se někdy nevyléčí ani za půl roku. Musíme si uvědomit, že Petra je normální holka, u které se možná začínají ozývat dívčí nebo ženské záležitosti. A ve sportu platí, že pokud nejste absolutně soustředěný na výkon a cokoliv vás vyrušuje, tak přicházejí potíže. Všem skutečným Petřiným fandům nezbývá než aby jí přáli to nejlepší a hlavně ať najde sílu k správnému rozhodnutí pro budoucnost.

1 0
možnosti

I20v64o 61Ž53á50č49e80k

5. 7. 2015 23:47

Myslím, že to není syndrom vyhoření. Je to jeden dílčí neúspěch, z něhož kdejaký trouba dělá vědu.

0 0
možnosti
PK

P30a86v44e50l 25K72u48l77a

5. 7. 2015 15:09

Vy, kdybyste byl opravdu sportovec, tak takovouto hloupost nemůžete nikdy napsat. :-\

5 0
možnosti
SB

Kdo sportoval, ví, že takové věci, jako se stala včera Petře, se stát mohou., Navíc se soupeřkou, která je v provní třicítce na světě. Pevní desítka a třetí desítka, to nám připadá velký rozdíl, avšak ve skutečnosti platí, že v obou případech jde o světovou extratřídu. Ta končí někde u padesátého místa a v jejím rámci může kdokoli kdykoli porazit kohokoli.

2 0
možnosti
PP

Takový už je sport, pane Hlubku. Jednou dole, jindy nahoře. Pokud chcete sledovat naše reprezentanty jenom  vítězit, budete muset přemluvit bratry Pospíšilovy, ať opráší ty svoje vehikly a získají cca šedesátý titul mistrů světa v kolové.

3 0
možnosti

I32v55o 20Ž34á28č18e81k

5. 7. 2015 15:14

Já jsem bratry Poslíšily docela obdivoval. Kolová je sice miniaturní sport, ale být v čemkoli dlouhodobě nejlepší, to není žádná sranda.

1 0
možnosti
JD

Pro Petrika snad uz naposled.

Vzdyt at jdou, ja jim branit nebudu. Ve chvili kdy splni vsechny zakonem dane povinnosti, ono to totiz neni jen tak se sebrat a jit do Monaka, tak Petriku bezte klidne taky.

1.) jen pro info JEDEN metr ctverecni bytu v Monaku stoji v prumeru tesne pod JEDEN milion ceskych korun.

2) znovu ZOPAKOVAT!!! Duchod bude vyplacet ta zeme kde si dotycny plati socialni a duchodove pojisteni!

Nebo si myslite, ze Kvitove bude Ceska republika platit duchod pokud by si tady pojisteni neplatila???

Nebo ze ji to bude platit Monako, pokud by si pojisteni neplatila ani tam???

Copak vam nestaci ani toto vysvetleni???

4 0
možnosti

I45v51o 74Ž72á54č28e10k

5. 7. 2015 14:05

Mohu Vás ubezpečit, že Petříkovi nestačí nic.

3 0
možnosti
Foto

Ona hraje především sama za sebe. Její úspěch není můj úspěch ani váš úspěch ani úspěch kohokoliv jiného. Chcete - li její prohru brát jako svou prohru, je to jen a jen váš problém a nikoho jiného.

3 0
možnosti
LN

...nepřipadalo mi..... že by nebojovala...jen byla momentálně horší...a to ve sportu vždy jeden ze dvou musí být....

3 0
možnosti