Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Typicke komunisticke mysleni: Po nas potopa , co me zajimaji vnuci a pravnuci ,ze jim podelam zivotni prostredi.

1 1
možnosti
Foto

PřesnéR^. A mimo jiné je to další páka, jak donutit občany, aby kupovali energie, ze kterých tečou peníze do těch nejpotřebnějších kapes tam nahoře.

Stačí hrozba šikany, prošťourávání kotlů a slídění v domácnostech a raději vyměníte kotel na uhlí nebo dřevo za elektrický nebo plynový a začnete solit za energie tam, kam se to žádá.

1 1
možnosti
SN

:-).....Napsal jste to výborně! Nápad cpát piliny do flašek to je tak pro děti ve školce, aby i ukrátily dlouhou chvíli! KDe tolik flašek brát? Já balenou vodu nekupuji, už proto, že vodu nerad! Nejsem přece turbina abych do sebe lil vodu, doma mi teče z kohoutku dostatek.

     Bydlím  tomto kraji také a pamatuji ....v NHL,(Nové huti Klementa Gotvalda),  mraky kouře přes cestu směrem na Bartovice a Šenov, nebylo někdy ani vidět na cestu. Přesto se i v těchto tolik postižených vesnicích dožívali lidé i 90 roků.( Nová Svoboda, pravidelná rubrika kdo umřel).

    Správně zmiňujete . Vystoupil jsem u divadla Zdeňka Nejedlého, dnes Státní divadlo Moravskoslezské, za 10 minut byl límeček bílé košile černý a spousta sazí v očích. Jak to, že ještě žiju?

    Neobhajují to, ale podle pohledu je v současné době, proti minulosti spad prachu tak 30 % ! 

     Jeli jste autem v 6 hod. ráno, nebo v 15 odpoledne přes Ostravu? Já tam jezdím celkem pravidelně a odvozuji od té tlačenice,(to je nárazník na nárazníku, kamionů přehršel), že polovina národa sedí v té době v autech! To nevadí, ale zatopení si v baráku vadí! Divný svět, když to řídí Brabci ! R^R^R^

4 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 5
možnosti
VV

Opavdu? A co ty byty obracene estebaky naruby?

3 4
možnosti
  • Počet článků 271
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1247x
Vážení čtenáři, berte moje názory jako muže neoplývajícího vynikajícím vzděláním, ale snažícího se používat rozum.

Seznam rubrik